Håll koll på allt som är viktigt med Gmails nya gränssnitt. Läs mer om den nya layouten.

Radera eller återställa raderade Gmail-meddelanden

När du raderar ett meddelande finns det kvar i papperskorgen i 30 dagar. Efter detta raderas det permanent från kontot och kan inte återställas.

Radera meddelanden

När du raderar ett meddelande finns det kvar i papperskorgen i 30 dagar. Därefter raderas det permanent. Om du vill ta bort ett meddelande från inkorgen utan att radera det kan du arkivera meddelandet.

Radera ett enskilt meddelande

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Peka på meddelandet.
  3. Klicka på Radera Radera till höger.
Radera ett enskilt meddelande från en e-posttråd
  1. Öppna meddelandet.
  2. Klicka på Mer Merbredvid Svara Svara.
  3. Klicka på Radera det här meddelandet.
Radera flera meddelanden
  1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Markera kryssrutorna till vänster om meddelandena.
  3. Klicka på Radera Radera högst upp.
Radera alla meddelanden i en kategori
  1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Välj alla meddelandena genom att markera kryssrutan högst upp till vänster. Om du har fler än en sida med meddelanden klickar du på Markera alla konversationer.
  3. Klicka på Radera Radera högst upp.
Tömma papperskorgen

Om du inte vill att ett meddelande ska finnas kvar i papperskorgen i 30 dagar kan du radera det permanent.

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på Mer till vänster på sidan.
  3. Scrolla till Papperskorgen.
  4. Markera kryssrutan bredvid de meddelanden som du vill radera permanent. Klicka sedan på Radera permanent.
    • Tips! Alternativet Radera permanent är bara tillgängligt i papperskorgen. Du kan inte radera objekt permanent från vyn med sökresultat.
  5. Om du vill radera alla meddelanden i papperskorgen klickar du på Töm papperskorgen nu.

Återställa meddelanden

Du kan flytta meddelanden från papperskorgen om det var högst 30 dagar sedan du raderade dem.
Kontrollera meddelandena i papperskorgen
  1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Scrolla till vänster på sidan och klicka på Mer följt av Papperskorg.
Återställa meddelanden från papperskorgen
  1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Scrolla till vänster på sidan och klicka på Mer följt av Papperskorgen.
  3. Markera kryssrutan bredvid de meddelanden som du vill flytta.
  4. Klicka på Flytta till Flytta till Inkorgen.
  5. Välj vart du vill flytta meddelandena.