Radera eller återställa Gmail-meddelanden

När du raderar ett meddelande finns det kvar i papperskorgen i 30 dagar. Efter 30 dagar raderas meddelandet permanent från ditt konto och kan inte återställas.

Radera ett eller flera meddelanden

1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på avsändarens profilbild till vänster om varje meddelande du vill radera.
  3. Tryck på Radera högst upp.

Radera flera meddelanden snabbt

1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på avsändarens profilbild till vänster om ett meddelande.
  3. Tryck på rutan bredvid Markera alla uppe till vänster.
    • Välj fler meddelanden genom att scrolla nedåt och trycka på rutan bredvid Markera alla igen.
  4. Tryck på Radera högst upp.

Lägg till Papperskorg som en svepåtgärd

Om du snabbt vill arkivera meddelanden i inkorgen genom att svepa åt vänster eller höger lägger du till Papperskorgen som en svepåtgärd.

1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster följt av Inställningar följt av Allmänna inställningar.
  3. Tryck på E-poståtgärder.
  4. Tryck på Ändra bredvid Högersvep eller Vänstersvep följt av Papperskorgen.

Tömma papperskorgen

1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster följt av Papperskorgen.
  3. Tryck på Töm papperskorgen nu.

Återställa meddelanden från papperskorgen

Viktigt!

• Det går bara att återställa meddelanden som har raderats under de senaste 30 dagarna från papperskorgen.
  • Du kan inte återställa meddelanden som har raderats permanent eller meddelanden som har legat i papperskorgen i mer än 30 dagar.

En animation som visar hur du flyttar meddelanden från papperskorgen till en annan plats i Gmail

1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster följt av Papperskorgen.
  3. Tryck på avsändarens profilbild till vänster om varje meddelande du vill återställa.
  4. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Flytta till.
  5. Välj vart du vill flytta meddelandena på menyn Flytta till.