Radera eller återställa raderade Gmail-meddelanden

När du raderar ett meddelande finns det kvar i papperskorgen i 30 dagar. Efter detta raderas det permanent från kontot och kan inte återställas.

Radera meddelanden

När du raderar ett meddelande finns det kvar i papperskorgen i 30 dagar. Därefter raderas det permanent. Om du vill ta bort ett meddelande från inkorgen utan att radera det kan du arkivera meddelandet.

Radera ett enskilt meddelande
  1. Öppna Gmail.
  2. Öppna meddelandet. (Om du vill att inkorgen ska vara öppen markerar du rutan bredvid meddelandet).
  3. Klicka på Radera Radera.

Så här raderar du ett enskilt meddelande från en e-posttråd:

1. Öppna meddelandet.
  2. Klicka på nedåtpilen Nedåtpil bredvid Svara Svara.
  3. Klicka på Radera det här meddelandet.
Radera flera meddelanden

Radera flera meddelanden

1. Öppna Gmail.
  2. Markera kryssrutorna till vänster om de meddelandena som du vill radera.
  3. Klicka på Radera Radera.

Radera alla meddelanden

1. Öppna Gmail.
  2. Klicka på nedåtpilen Nedåtpil uppe till vänster.
  3. Klicka på Alla. Om du har flera sidor med meddelanden kan du klicka på Markera alla konversationer.
  4. Klicka på Radera Radera.
Tömma papperskorgen

Om du inte vill att ett meddelande ska finnas kvar i papperskorgen i 30 dagar kan du radera det permanent.

1. Öppna Gmail.
  2. Klicka på Mer till vänster på sidan och sedan Papperskorgen.
  3. Om du vill radera ett enskilt meddelande öppnar du det och klickar på Radera permanent.
  4. Om du vill radera alla meddelanden i papperskorgen klickar du på Töm papperskorgen nu.

Återställa meddelanden

Du kan flytta meddelanden från papperskorgen om det var högst 30 dagar sedan du raderade dem.

Visa meddelandena i papperskorgen
  1. Öppna Gmail.
  2. Klicka på Mer till vänster på sidan och sedan Papperskorgen.
Återställa meddelanden från papperskorgen
  1. Öppna Gmail.
  2. Klicka på Mer till vänster på sidan och sedan Papperskorgen.
  3. Markera kryssrutan bredvid de meddelandena som du vill flytta.
  4. Klicka på Flytta Flytta till.
  5. Välj vart du vill flytta meddelandena, till exempel till inkorgen.