Slett eller gjenopprett slettede e-poster i Gmail

Når du sletter e-poster, blir de værende i papirkurven din i 30 dager. Etter dette blir de slettet for godt fra kontoen din, og da kan de ikke gjenopprettes.

Velg innstillinger for sletting

Finn ut hvordan du endrer innstillinger for sletting. Du kan for eksempel angi at du vil bekrefte før du sletter en melding, eller at du enten vil arkivere eller slette e-poster som standard.

Slett e-poster

Når du sletter e-poster, blir de værende i papirkurven din i 30 dager. Etter dette slettes de for godt. Hvis du vil fjerne en e-post fra innboksen, men ikke slette den, kan du arkivere e-posten.

Slett én e-post
  1. Åpne Gmail-appen på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Åpne e-posten. (Hvis du ønsker å bli værende i innboksen, kan du trykke på bokstaven eller bildet ved siden av e-posten.)
  3. Trykk på Slett Slett.

Tips: Du kan endre Gmail-innstillingene dine slik at du raskt utfører denne handlingen ved å sveipe til venstre eller høyre på e-poster i e-postlisten.

Slett flere e-poster

Slett flere e-poster

1. Åpne Gmail-appen på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på bokstaven eller bildet ved siden av e-postene du vil slette.
  3. Trykk på Slett Slett.

Slett alle e-postene i en kategori

1. Åpne Gmail på en datamaskin. Du kan ikke bruke Gmail-appen til å slette alle e-postene.
  2. Klikk på nedoverpilen Nedoverpil øverst til venstre.
  3. Klikk på Alle. Hvis du har mer enn én side med e-poster, kan du klikke på Merk alle samtalene.
  4. Klikk på Slett Slett.
Tøm papirkurven

Hvis du ikke vil at en e-post skal bli værende i papirkurven i 30 dager, kan du slette den for godt.

1. Åpne Gmail-appen på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på menyen Meny øverst til venstre.
  3. Trykk på Papirkurv.
  4. Trykk på Tøm papirkurven nå.

Angre sletting av e-poster

Du kan flytte e-poster ut av papirkurven hvis du har slettet dem i løpet av de siste 30 dagene.

Se e-postene i papirkurven
  1. Åpne Gmail-appen på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på menyen Meny øverst til venstre.
  3. Trykk på Papirkurv.
Gjenopprett e-poster fra papirkurven
  1. Åpne Gmail-appen på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på menyen Meny øverst til venstre.
  3. Trykk på Papirkurv.
  4. Trykk på bokstaven eller bildet ved siden av meldingene du vil gjenopprette.
  5. Trykk på Mer Mer øverst til høyre.
  6. Trykk på Flytt til.
  7. Velg hvor du vil flytte e-posten, for eksempel til innboksen.