Slett eller gjenopprett slettede e-poster i Gmail

Når du sletter e-poster, blir de værende i papirkurven din i 30 dager. Etter dette blir de slettet for godt fra kontoen din, og da kan de ikke gjenopprettes.

Slett e-poster

Når du sletter e-poster, blir de værende i papirkurven din i 30 dager. Etter dette slettes de for godt. Hvis du vil fjerne en e-post fra innboksen, men ikke slette den, kan du arkivere e-posten.

Slett én e-post

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Hold markøren over e-posten.
  3. Klikk på Slett Slett på høyre side.
Slik sletter du én enkelt e-post fra en samtaletråd:
  1. Åpne e-posten.
  2. Ved siden av Svar Svar klikker du på Mer Mer.
  3. Klikk på Slett denne e-posten.
Slett flere e-poster
  1. Gå til Gmail på datamaskinen.
  2. Merk av i boksene til venstre for e-postene.
  3. Klikk på Slett Slett øverst.
Slett alle e-postene i en kategori
  1. Gå til Gmail på datamaskinen.
  2. Merk av i boksen øverst til venstre for å velge alle e-postene. Hvis du har mer enn én side med e-poster, kan du klikke på Velg alle samtaler.
  3. Klikk på Slett Slett øverst.
Tømme papirkurven

Hvis du ikke vil at en e-post skal bli værende i papirkurven i 30 dager, kan du slette den for godt.

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Klikk på Mer til venstre på siden.
  3. Rull til Papirkurv.
  4. Merk av i boksen ved siden av e-poster du vil slette for godt, og klikk deretter på Slett for godt.
    • Tips: «Slett for godt»-alternativet er bare tilgjengelig i papirkurven. Du kan ikke slette elementer for godt fra søkeresultatvisningen.
  5. For å slette alle e-postene i papirkurven, klikk på Tøm papirkurven nå.

Gjenopprette meldinger

Du kan flytte e-poster ut av papirkurven hvis du har slettet dem i løpet av de siste 30 dagene.
Sjekke e-postene i papirkurven
  1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Rull til og klikk på  Mer og så Papirkurv til venstre på siden.
Gjenopprette e-poster fra papirkurven
  1. Gå til Gmail på datamaskinen.
  2. Rull til og klikk på Mer og så Papirkurv til venstre på siden.
  3. Merk av i boksen ved siden av e-postene du vil flytte.
  4. Klikk på Flytt til Move to Inbox.
  5. Velg hvor du vil flytte meldingene.