Slett eller gjenopprett slettede e-poster i Gmail

Når du sletter e-poster, blir de værende i papirkurven din i 30 dager. Etter dette blir de slettet for godt fra kontoen din, og da kan de ikke gjenopprettes.

Slett e-poster

Når du sletter e-poster, blir de værende i papirkurven din i 30 dager. Etter dette slettes de for godt. Hvis du vil fjerne en e-post fra innboksen, men ikke slette den, kan du arkivere e-posten.

Slett én enkelt e-post

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Hold markøren over e-posten.
  3. Klikk på Slett Slett på høyre side.

Slik sletter du én enkelt e-post fra en samtaletråd:

1. Åpne e-posten.
  2. Ved siden av Svar Svar klikker du på Mer Mer.
  3. Klikk på Slett denne e-posten.

Slett flere e-poster

Slett flere e-poster

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Merk av i boksene til venstre for e-postene.
  3. Klikk på Slett Slett øverst.

Slett alle e-postene i en kategori

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Merk av i boksen øverst til venstre for å velge alle e-postene. Hvis du har mer enn én side med e-poster, kan du klikke på Merk alle samtalene.
  3. Klikk på Slett Slett øverst.

Tøm papirkurven

Hvis du ikke vil at en e-post skal bli værende i papirkurven i 30 dager, kan du slette den for godt.

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Rull nedover til venstre på siden, og klikk deretter på Mer og så Papirkurv.
  3. Merk av i boksen ved siden av e-poster du vil slette for godt, og klikk deretter på Slett for godt.
    Merk: Alternativet Slett for godt er bare tilgjengelig i papirkurven. Du kan ikke slette elementer for godt fra søkeresultatvisningen.
  4. For å slette alle e-postene i papirkurven, klikk på Tøm papirkurven nå.

Angre sletting av e-poster

Du kan flytte e-poster ut av papirkurven hvis du har slettet dem i løpet av de siste 30 dagene.

Se e-postene i papirkurven

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Rull nedover til venstre på siden, og klikk deretter på Mer og så Papirkurv.

Gjenopprett e-poster fra papirkurven

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Rull nedover til venstre på siden, og klikk deretter på Mer og så Papirkurv.
  3. Merk av i boksen ved siden av e-postene du vil flytte.
  4. Klikk på Flytt til Move to Inbox.
  5. Velg hvor du vil flytte e-posten.