Gmail-berichten verwijderen of verwijderde berichten herstellen

Als je een bericht verwijdert, blijft het nog 30 dagen in de prullenbak staan. Daarna wordt het definitief verwijderd uit je account en kun je het niet meer herstellen.

Een of meer e-mails verwijderen

Wanneer je een e-mail verwijdert, blijft deze nog 30 dagen in de prullenbak staan. Daarna wordt het bericht definitief verwijderd. Als je een e-mail uit je inbox wilt verwijderen maar de e-mail niet volledig wilt wissen, kun je het bericht archiveren.

1. Zorg ervoor dat je de Gmail-app hebt gedownload.
  2. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  3. Selecteer e-mails door op de ronde afzenderafbeelding of letter naast elke e-mail te tikken.
  4. Tik op Verwijderen Verwijderen.
Alle e-mails in een categorie verwijderen
  1. Open Gmail op een computer. Het is niet mogelijk om alle berichten te verwijderen vanuit de Gmail-app.
  2. Vink in de linkerbovenhoek het selectievakje aan om alle berichten op de pagina te selecteren. Als je meer dan 25 berichten hebt, kun je op 'Selecteer alle conversaties' klikken.
  3. Klik op Verwijderen Verwijderen.
Je prullenbak leegmaken

Als je niet wilt dat een bericht nog 30 dagen in de prullenbak wordt bewaard, kun je het definitief verwijderen.

1. Zorg ervoor dat je de Gmail-app hebt gedownload.
  2. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  3. Tik in de linkerbovenhoek op Menu Menu.
  4. Tik op Prullenbak en dan Prullenbak leegmaken.

Het verwijderen van berichten ongedaan maken

Je kunt berichten uit je prullenbak halen als deze in de afgelopen 30 dagen zijn verwijderd.

De berichten in de prullenbak bekijken
  1. Zorg ervoor dat je de Gmail-app hebt gedownload.
  2. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  3. Tik in de linkerbovenhoek op Menu Menu.
  4. Tik op Prullenbak.
Berichten uit de prullenbak herstellen
  1. Zorg ervoor dat je de Gmail-app hebt gedownload.
  2. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  3. Tik in de linkerbovenhoek op Menu Menu.
  4. Tik op Prullenbak.
  5. Selecteer e-mails door op de ronde afzenderafbeelding of letter naast elke e-mail te tikken.
  6. Tik in de rechterbovenhoek op Meer 더보기 en dan Verplaatsen naar.
  7. Kies waar je je berichten naartoe wilt verplaatsen, zoals een categorie of label.