Gmail-viestien poistaminen tai poistettujen viestien palauttaminen

Poistettuja viestejä säilytetään roskakorissa noin 30 päivää. Tämän jälkeen viesti poistetaan pysyvästi tililtäsi, eikä sitä voi enää palauttaa.

Yhden tai useamman sähköpostin poistaminen

Poistettua sähköpostia säilytetään roskakorissa 30 päivää. Tämän jälkeen se poistetaan pysyvästi. Jos et halua sähköpostin näkyvän postilaatikossa, mutta et halua poistaa sitä, voit arkistoida viestin.

1. Varmista, että olet ladannut Gmail-sovelluksen.
  2. Avaa Gmail-sovellus Gmail iPhonella tai iPadilla.
  3. Valitse sähköpostit napauttamalla kunkin sähköpostin vieressä olevaa lähettäjän pyöreätä kuvaa tai kirjainta.
  4. Valitse Poista Poista.
Luokan kaikkien sähköpostien poistaminen
  1. Avaa Gmail tietokoneella. Kaikkia viestejä ei voi poistaa Gmail-sovelluksessa.
  2. Valitse vasemman yläkulman laatikko, jos haluat valita kaikki sivun viestit. Jos viestejä on enemmän kuin 25, klikkaa Valitse kaikki keskustelut.
  3. Valitse Poista Poista.
Roskakorin tyhjentäminen

Jos et halua, että viestiä säilytetään roskakorissa 30 päivän ajan, voit poistaa sen pysyvästi.

1. Varmista, että olet ladannut Gmail-sovelluksen.
  2. Avaa Gmail-sovellus Gmail iPhonella tai iPadilla.
  3. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  4. Valitse Roskakori ja sitten Tyhjennä roskakori nyt.

Viestien poistamisen kumoaminen

Voit siirtää viestejä pois roskakorista, jos ne on poistettu viimeisen 30 päivän aikana.

Roskakorissa olevien viestien tarkistaminen
  1. Varmista, että olet ladannut Gmail-sovelluksen.
  2. Avaa Gmail-sovellus Gmail iPhonella tai iPadilla.
  3. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  4. Valitse Roskakori.
Viestien palauttaminen roskakorista
  1. Varmista, että olet ladannut Gmail-sovelluksen.
  2. Avaa Gmail-sovellus Gmail iPhonella tai iPadilla.
  3. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  4. Valitse Roskakori.
  5. Valitse sähköpostit napauttamalla kunkin sähköpostin vieressä olevaa lähettäjän pyöreätä kuvaa tai kirjainta.
  6. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää 더보기ja sittenSiirrä kohteeseen.
  7. Valitse viestien siirtokohde, esimerkiksi luokka tai tunniste.