Gmail-viestien poistaminen tai palauttaminen

Poistettuja viestejä säilytetään roskakorissa 30 päivää. 30 päivän jälkeen viesti poistetaan tililtäsi pysyvästi, eikä sitä voi enää palauttaa.

Yhden tai useamman viestin poistaminen

1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta lähettäjän profiilikuvaa kunkin poistettavan viestin vasemmalta puolelta.
  3. Valitse yläreunasta Poista .

Useiden viestien poistaminen kerralla

1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta viestin vasemmalta puolelta lähettäjän profiilikuvaa.
  3. Merkitse vasemmassa yläkulmassa oleva "Valitse kaikki" ‑ruutu valituksi.
    • Jos haluat valita enemmän viestejä, vieritä alas ja merkitse "Valitse kaikki" ‑ruutu uudelleen valituksi.
  4. Valitse yläreunasta Poista .

Roskakorin lisääminen pyyhkäisytoiminnoksi

Jos haluat arkistoida postilaatikon viestejä nopeasti pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle, lisää roskakori pyyhkäisytoiminnoksi.

1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Yleiset asetukset.
  3. Napauta Postin pyyhkäisytoiminnot.
  4. Valitse kohdan "Pyyhkäisy oikealle" tai "Pyyhkäisy vasemmalle" vierestä Muuta ja sitten Roskakori.

Roskakorin tyhjentäminen

1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Roskakori.
  3. Valitse yläreunasta Tyhjennä roskakori nyt.

Viestien palauttaminen roskakorista

Tärkeää:

• Voit palauttaa roskakorista vain viestejä, jotka on poistettu 30 viime päivän aikana.
  • Et voi palauttaa pysyvästi poistettuja viestejä etkä viestejä, jotka ovat olleet roskakorissa yli 30 päivää.

Animaatio viestien siirtämisestä roskakorista toiseen sijaintiin Gmailissa

1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Roskakori.
  3. Napauta lähettäjän profiilikuvaa kunkin palautettavan viestin vasemmalta puolelta.
  4. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Siirrä kansioon.
  5. Valitse Siirrä kohteeseen ‐valikosta, minne viestit siirretään.