Gmail-viestien poistaminen tai poistettujen viestien palauttaminen

Poistettuja viestejä säilytetään roskakorissa noin 30 päivää. Tämän jälkeen viesti poistetaan pysyvästi tililtäsi, eikä sitä voi enää palauttaa.

Poistoasetusten valitseminen

Tutustu poistoasetusten muuttamiseen. Voit esimerkiksi ottaa käyttöön poistovahvistuksen ennen toiminnon suorittamista tai valita, arkistoidaanko vai poistetaanko viestit oletusarvoisesti.

Viestien poistaminen

Poistettuja viestejä säilytetään roskakorissa noin 30 päivää. Tämän jälkeen viestit poistetaan pysyvästi. Jos haluat poistaa viestin postilaatikosta, muttet halua poistaa sitä kokonaan, voit arkistoida viestin.

Yhden viestin poistaminen
  1. Avaa Gmail-sovellus Gmail Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Avaa viesti. (Jos haluat tehdä toiminnon postilaatikossa, napauta viestin vieressä olevaa kirjainta tai kuvaa.)
  3. Valitse Poista Poista.

Vinkki: Gmail-asetuksista voit valita tämän suoritettavaksi toiminnoksi, kun pyyhkäiset viestiluettelossa olevan viestin vasemmalle tai oikealle.

Useiden viestien poistaminen

Useiden viestien poistaminen

1. Avaa Gmail-sovellus Gmail Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta poistettavien viestien vieressä olevaa kirjainta tai kuvaa.
  3. Valitse Poista Poista.

Luokan kaikkien viestien poistaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella. Kaikkia viestejä ei voi poistaa Gmail-sovelluksessa.
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta alas osoittavaa nuolta Alanuoli.
  3. Valitse Kaikki. Jos viestejä on enemmän kuin yhden sivun verran, klikkaa Valitse kaikki keskustelut.
  4. Klikkaa Poista Poista.
Roskakorin tyhjentäminen

Jos et halua, että viestiä säilytetään roskakorissa 30 päivän ajan, voit poistaa sen pysyvästi.

1. Avaa Gmail-sovellus Gmail Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Valitse Roskakori.
  4. Valitse yläreunasta Tyhjennä roskakori nyt.

Viestien poistamisen kumoaminen

Voit siirtää viestejä pois roskakorista, jos ne on poistettu viimeisen 30 päivän aikana.

Roskakorissa olevien viestien tarkistaminen
  1. Avaa Gmail-sovellus Gmail Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Valitse Roskakori.
Viestien palauttaminen roskakorista
  1. Avaa Gmail-sovellus Gmail Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Valitse Roskakori.
  4. Napauta palautettavien viestien vieressä olevaa kirjainta tai kuvaa.
  5. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää.
  6. Valitse Siirrä kansioon.
  7. Valitse kohde (esim. postilaatikko), johon viesti siirretään.