Gmail-viestien poistaminen tai poistettujen viestien palauttaminen

Poistettuja viestejä säilytetään roskakorissa noin 30 päivää. Tämän jälkeen viesti poistetaan pysyvästi tililtäsi, eikä sitä voi enää palauttaa.

Viestien poistaminen

Poistettuja viestejä säilytetään roskakorissa noin 30 päivää. Tämän jälkeen viestit poistetaan pysyvästi. Jos haluat poistaa viestin postilaatikosta, muttet halua poistaa sitä kokonaan, voit arkistoida viestin.

Yhden viestin poistaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Osoita viestiä.
  3. Klikkaa oikeasta reunasta Poista Poista.

Yksittäisen viestin poistaminen viestiketjusta:

1. Avaa viesti.
  2. Klikkaa Vastaa-kohdan Vastaa vierestä Lisää Lisää.
  3. Valitse Poista tämä viesti.

Useiden viestien poistaminen

Useiden viestien poistaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse viestien vasemmalla puolella olevat valintaruudut.
  3. Valitse yläreunasta Poista Poista.

Luokan kaikkien viestien poistaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse kaikki viestit valitsemalla vasemman ylänurkan valintaruutu. Jos viestejä on useammalla kuin yhdellä sivulla, klikkaa Valitse kaikki keskustelut.
  3. Valitse yläreunasta Poista Poista.

Roskakorin tyhjentäminen

Jos et halua, että viestiä säilytetään roskakorissa 30 päivän ajan, voit poistaa sen pysyvästi.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Vieritä alas sivun vasemmasta reunasta ja klikkaa sitten Lisää ja sitten Roskakori.
  3. Valitse pysyvästi poistettavien viestien vieressä olevat valintaruudut ja klikkaa sitten Poista pysyvästi.
    Huom. Poista pysyvästi ‑vaihtoehto on käytettävissä vain roskakorissa. Et voi poistaa kohteita pysyvästi hakutulosnäkymästä.
  4. Voit poistaa kaikki roskakorissa olevat viestit valitsemalla Tyhjennä roskakori nyt.

Viestien poistamisen kumoaminen

Voit siirtää viestejä pois roskakorista, jos ne on poistettu kuluneen 30 päivän aikana.

Roskakorissa olevien viestien katseleminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Vieritä alas sivun vasemmasta reunasta ja klikkaa sitten Lisää ja sitten Roskakori.

Viestien palauttaminen roskakorista

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Vieritä alas sivun vasemmasta reunasta ja klikkaa sitten Lisää ja sitten Roskakori.
  3. Valitse siirrettävien viestien vieressä olevat valintaruudut.
  4. Valitse Siirrä kansioon Siirrä postilaatikkoon.
  5. Valitse, minne haluat siirtää viestin.