Gmail-viestien poistaminen tai palauttaminen

Poistettuja viestejä säilytetään roskakorissa 30 päivää. 30 päivän jälkeen viesti poistetaan tililtäsi pysyvästi, eikä sitä voi enää palauttaa.

Yhden tai useamman viestin poistaminen

1. Siirry Gmailiin tietokoneella.
  2. Merkitse kunkin poistettavan viestin vasemmalla puolella oleva ruutu valituksi.
  3. Valitse yläreunasta Poista .

Vinkki: Viestin poistaminen viestiketjusta:

1. Avaa viesti.
  2. Klikkaa Vastaa-kohdan vierestä Lisää Lisää ja sitten Poista tämä viesti.

Luokan kaikkien viestien poistaminen

Animaatio kaikkien viestien poistamisesta Gmailin postilaatikosta tai muusta luokasta tietokoneella

1. Siirry Gmailiin tietokoneella.
  2. Valitse vasemmalta postilaatikko, tunniste tai muu luokka.
  3. Valitse vasemmasta yläkulmasta viestien yläpuolelta valintakenttä.
    • Näkyviin tulee ilmoitus, jossa näkyy valittujen keskustelujen määrä. Valitse kaikki viestit klikkaamalla ilmoituksessa olevaa linkkiä.
  4. Valitse yläreunasta Poista .

Roskakorin tyhjentäminen

1. Siirry Gmailiin tietokoneella.
  2. Valitse vasemmalta Lisää ja sitten Roskakori.
  3. Merkitse kunkin pysyvästi poistettavan viestin vasemmalla puolella oleva ruutu valituksi.
  4. Valitse yläreunasta Poista pysyvästi.

Vinkki: Jos haluat poistaa kaikki roskakorissa olevat viestit, klikkaa ilmoituksesta Tyhjennä roskakori nyt.

Viestien palauttaminen roskakorista

Tärkeää: Et voi palauttaa pysyvästi poistettuja viestejä etkä viestejä, jotka ovat olleet roskakorissa yli 30 päivää.

Jos olet poistanut viestisi 30 viime päivän aikana, voit siirtää ne pois roskakorista.

Animaatio viestien siirtämisestä Gmailin roskakorista toiseen sijaintiin tietokoneella

1. Siirry Gmailiin tietokoneella.
  2. Valitse vasemmalta Lisää ja sitten Roskakori.
  3. Merkitse kunkin palautettavan viestin vasemmalla puolella oleva ruutu valituksi.
  4. Valitse yläreunasta Siirrä kohteeseen .
  5. Valitse Siirrä kohteeseen ‐valikosta, minne viestit siirretään.