Gmail-viestien poistaminen tai palauttaminen

Poistettuja viestejä säilytetään roskakorissa 30 päivää. 30 päivän jälkeen viesti poistetaan tililtäsi pysyvästi, eikä sitä voi enää palauttaa.

Yhden tai useamman viestin poistaminen

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta lähettäjän profiilikuvaa kunkin poistettavan viestin vasemmalta puolelta.
  3. Valitse yläreunasta Poista .

Useiden viestien poistaminen kerralla

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta viestin vasemmalta puolelta lähettäjän profiilikuvaa.
  3. Merkitse vasemmassa yläkulmassa oleva "Valitse kaikki" ‑ruutu valituksi.
    • Jos haluat valita enemmän viestejä, vieritä alas ja merkitse "Valitse kaikki" ‑ruutu uudelleen valituksi.
  4. Valitse yläreunasta Poista .

Roskakorin lisääminen pyyhkäisytoiminnoksi

Jos haluat arkistoida postilaatikon viestejä nopeasti pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle, lisää roskakori pyyhkäisytoiminnoksi.

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Postilaatikko-kohdasta Postilaatikon muokkaukset ja sitten Postin pyyhkäisytoiminnot ja sitten Pyyhkäisy oikealle tai Pyyhkäisy vasemmalle
  4. Valitse Roskakori.
  5. Napauta oikeasta yläkulmasta Valmis.

Roskakorin tyhjentäminen

Jos et halua, että viestiä säilytetään roskakorissa 30 päivän ajan, voit poistaa sen pysyvästi.

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Roskakori.
  3. Valitse yläreunasta Tyhjennä roskakori nyt.

Viestien palauttaminen roskakorista

Tärkeää:

• Voit palauttaa roskakorista vain viestejä, jotka on poistettu 30 viime päivän aikana.
  • Et voi palauttaa pysyvästi poistettuja viestejä etkä viestejä, jotka ovat olleet roskakorissa yli 30 päivää.
  1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Roskakori.
  3. Napauta lähettäjän profiilikuvaa kunkin palautettavan viestin vasemmalta puolelta.
  4. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää 더보기 ja sitten Siirrä.
  5. Valitse Siirrä-valikosta, minne viestit siirretään.