Slet eller gendan Gmail-meddelelser

Når du sletter en meddelelse, gemmes den i papirkurven i 30 dage. Efter 30 dage slettes meddelelsen permanent fra din konto og kan ikke gendannes.

Slet en eller flere meddelelser

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på afsenderens profilbillede til venstre for hver meddelelse, du vil slette.
  3. Tryk på Slet øverst.

Slet flere meddelelser hurtigt

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på afsenderens profilbillede til venstre for en meddelelse.
  3. Tryk på feltet ud for "Vælg alle" øverst til venstre.
    • Hvis du vil vælge flere meddelelser, skal du rulle ned og trykke på feltet ud for "Vælg alle" igen.
  4. Tryk på Slet øverst.

Tilføj "Papirkurv" som en strygehandling

Du kan hurtigt arkivere meddelelser i din indbakke ved at stryge til venstre eller højre, hvis du tilføjer "Papirkurv" som strygehandling.

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Indstillinger og derefter Generelle indstillinger.
  3. Tryk på Strygehandlinger for mail.
  4. Ud for "Stryg mod højre" eller "Stryg mod venstre" skal du trykke på Skift og derefter Papirkurv.

Tøm papirkurven

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Papirkurv.
  3. Tryk på Tøm papirkurven nu foroven.

Gendan meddelelser fra din papirkurv

Vigtigt!

• Du kan kun gendanne meddelelser, der er slettet inden for de seneste 30 dage, fra din papirkurv.
  • Du kan ikke gendanne meddelelser, som er slettet permanent, eller meddelelser, som har været i papirkurven i mere end 30 dage.

En animation, der viser, hvordan du flytter meddelelser fra din papirkurv til en anden placering i Gmail

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Papirkurv.
  3. Tryk på afsenderens profilbillede til venstre for hver meddelelse, du vil gendanne.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere og derefter Flyt til.
  5. Vælg, hvorhen du vil flytte meddelelserne, i menuen "Flyt til".