Slet eller gendan slettede Gmail-meddelelser

Når du sletter en meddelelse, bevares den i papirkurven i 30 dage. Derefter slettes den permanent fra din konto og kan ikke gendannes.

Slet meddelelser

Når du sletter en meddelelse, bevares den i papirkurven i 30 dage. Derefter slettes den permanent. Hvis du vil fjerne en meddelelse fra din indbakke uden at slette den, kan du arkivere meddelelsen.

Slet en enkelt meddelelse
  1. Åbn Gmail.
  2. Åbn meddelelsen. Hvis du vil blive i din indbakke, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for meddelelsen.
  3. Klik på Slet Slet.

Sådan sletter du en enkel meddelelse fra en e-mailtråd:

1. Åbn meddelelsen.
  2. Klik på pil ned Pil ned ud for Svar Svar.
  3. Klik på Slet denne meddelelse.
Slet flere meddelelser

Slet flere meddelelser

1. Åbn Gmail.
  2. Markér afkrydsningsfelterne til venstre for de meddelelser, du vil slette.
  3. Klik på Slet Slet.

Slet alle meddelelser

1. Åbn Gmail.
  2. Klik på pil ned Pil ned øverst til venstre.
  3. Klik på Alle.
  4. Klik på Slet Slet.
Tøm papirkurven

Hvis en meddelelse ikke skal gemmes i papirkurven i 30 dage, kan du slette den permanent.

1. Åbn Gmail.
  2. Klik på Mere og dernæst Papirkurv til venstre på siden.
  3. Hvis du vil slette en enkelt meddelelse, skal du åbne meddelelsen og klikke på Slet for evigt.
  4. Hvis du vil slette alle meddelelser i din papirkurv, skal du klikke på Tøm papirkurven nu.

Fortryd sletning af meddelelser

Du kan flytte meddelelser fra papirkurven, hvis du har slettet dem inden for de seneste 30 dage.

Se meddelelserne i papirkurven
  1. Åbn Gmail.
  2. Klik på Mere og dernæst Papirkurv til venstre på siden.
Gendan meddelelser fra papirkurven
  1. Åbn Gmail.
  2. Klik på Mere og dernæst Papirkurv til venstre på siden.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de meddelelser, du vil flytte.
  4. Klik på Flyt Move to.
  5. Vælg, hvor meddelelsen skal flyttes hen, f.eks. din indbakke.