Suprimir missatges de Gmail o recuperar-los

Quan suprimiu un missatge, es desa a la paperera durant 30 dies. Passat aquest temps, se suprimeix definitivament del compte i no es pot recuperar.

Suprimir un o diversos correus electrònics

Quan suprimiu un correu electrònic, es desa a la paperera durant 30 dies. Passat aquest temps, se suprimeix permanentment. Si voleu treure un correu electrònic de la safata d'entrada sense suprimir-lo, podeu arxivar-lo.

1. Comproveu que hàgiu baixat l'aplicació Gmail.
  2. Obriu-la  a l'iPhone o a l'iPad.
  3. Seleccioneu els correus electrònics tocant la imatge circular del remitent o la lletra al costat de cada correu.
  4. Toqueu Suprimeix Suprimeix.
Suprimir tots els correus electrònics d'una categoria
  1. Obriu Gmail a l'ordinador. No es poden suprimir tots els missatges des de l'aplicació Gmail.
  2. A la part superior esquerra, marqueu la casella per seleccionar tots els missatges de la pàgina. Si teniu més de 25 missatges, podeu fer clic a Selecciona totes les converses.
  3. Feu clic a Suprimeix Suprimeix.
Buidar la paperera

Si no voleu que un missatge es desi a la paperera durant 30 dies, podeu suprimir-lo permanentment. Seguiu aquests passos:

1. Comproveu que hàgiu baixat l'aplicació Gmail.
  2. Obriu-la  a l'iPhone o a l'iPad.
  3. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  4. Toqueu Paperera i, a continuació, Buida la paperera ara.

Recuperar missatges

Podeu treure missatges de la paperera si els heu suprimit durant els últims 30 dies.

Veure els missatges de la paperera
  1. Comproveu que hàgiu baixat l'aplicació Gmail.
  2. Obriu-la  a l'iPhone o a l'iPad.
  3. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  4. Toqueu Paperera.
Recuperar missatges de la paperera
  1. Comproveu que hàgiu baixat l'aplicació Gmail.
  2. Obriu-la  a l'iPhone o a l'iPad.
  3. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  4. Toqueu Paperera.
  5. Seleccioneu els correus electrònics tocant la imatge circular del remitent o la lletra al costat de cada correu.
  6. A la part superior dreta, toqueu Més 더보기 i, a continuació, Mou a.
  7. Trieu on voleu moure els missatges, com ara una categoria o una etiqueta.