Suprimir missatges de Gmail o recuperar-los

Quan suprimiu un missatge, es desa a la paperera durant 30 dies. Passat aquest temps, se suprimeix definitivament del compte i no es pot recuperar.

Triar la configuració per suprimir

Obteniu informació sobre com podeu canviar la configuració per suprimir, per exemple, si voleu que se us demani confirmació abans de suprimir un missatge i si voleu arxivar o suprimir els missatges de manera predeterminada.

Suprimir missatges

Quan suprimiu un missatge, es desa a la paperera durant 30 dies. Passat aquest temps, se suprimeix definitivament. Si voleu suprimir un missatge de la safata d'entrada sense eliminar-lo, podeu arxivar-lo.

Suprimir un sol missatge
  1. Obriu l'aplicació Gmail  al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Obriu el missatge. (Si voleu continuar a la safata d'entrada, toqueu la lletra o la foto que hi ha al costat del missatge.)
  3. Toqueu Suprimeix Suprimeix.

Consell: podeu canviar la configuració de Gmail perquè es dugui a terme aquesta acció ràpidament en fer lliscar els missatges de la llista de missatges cap a l'esquerra o cap a la dreta.

Suprimir diversos missatges

Suprimir diversos missatges

1. Obriu l'aplicació Gmail  al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Al costat dels missatges que vulgueu suprimir, toqueu la lletra o la foto.
  3. Toqueu Suprimeix Suprimeix.

Suprimir tots els missatges d'una categoria

1. Obriu Gmail a l'ordinador. No es poden suprimir tots els missatges des de l'aplicació Gmail.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Feu clic a Tots. Si teniu més d'una pàgina de missatges, podeu fer clic a Selecciona totes les converses.
  4. Feu clic a Suprimeix Suprimeix.
Buidar la paperera

Si no voleu que un missatge es desi a la paperera durant 30 dies, podeu suprimir-lo permanentment. Seguiu aquests passos:

1. Obriu l'aplicació Gmail  al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  3. Toqueu Paperera.
  4. A la part superior, toqueu Buida la paperera ara.

Recuperar missatges suprimits

Podeu recuperar els missatges que hàgiu suprimit durant els últims 30 dies.

Veure els missatges de la paperera
  1. Obriu l'aplicació Gmail  al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  3. Toqueu Paperera.
Recuperar missatges de la paperera
  1. Obriu l'aplicació Gmail  al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  3. Toqueu Paperera.
  4. Al costat dels missatges que vulgueu recuperar, toqueu la lletra o la foto.
  5. A la part superior dreta, toqueu Més Més.
  6. Toqueu Mou a.
  7. Trieu on voleu moure el missatge, com ara la safata d'entrada.