Suprimir o recuperar missatges de Gmail

Quan suprimiu un missatge, es desa a la paperera durant 30 dies. Al cap de 30 dies, el missatge se suprimirà permanentment del compte i no es podrà recuperar.

Suprimir un o més missatges

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A l'esquerra de cada missatge que vulgueu suprimir, toqueu la imatge de perfil del remitent.
  3. A la part superior, toqueu Suprimeix .

Suprimir diversos missatges ràpidament

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A l'esquerra del missatge, toqueu la imatge de perfil del remitent.
  3. A la part superior esquerra, toqueu la casella que hi ha al costat de "Selecciona-ho tot".
    • Per seleccionar més missatges, desplaceu-vos cap avall i, a continuació, torneu a tocar la casella que hi ha al costat de "Selecciona-ho tot".
  4. A la part superior, toqueu Suprimeix .

Afegir "Paperera" com a acció en lliscar

Per arxivar ràpidament missatges a la safata d'entrada fent lliscar el dit cap a l'esquerra o cap a la dreta, afegiu l'opció "Paperera" com a acció en lliscar.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, Configuració general.
  3. Toqueu Accions en lliscar al correu.
  4. Al costat de "Llisca cap a la dreta" o "Llisca cap a l'esquerra", toqueu Canvia i, a continuació, Paperera.

Buidar la paperera

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i, a continuació, Paperera.
  3. A la part superior, toqueu Buida la paperera ara.

Recuperar missatges de la paperera

Important:

• Només podeu recuperar de la paperera els missatges que s'hagin suprimit durant els 30 darrers dies.
  • No podeu recuperar els missatges que s'hagin suprimit permanentment ni els que faci més de 30 dies que són a la paperera.

Animació que mostra com es poden moure missatges de la paperera a una altra ubicació a Gmail

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i, a continuació, Paperera.
  3. A l'esquerra de cada missatge que vulgueu recuperar, toqueu la imatge de perfil del remitent.
  4. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Mou a.
  5. Al menú "Mou a", trieu on voleu moure els missatges.