Endre eller slett kontakter

Når du har lagt til kontakter på Android-enheten din, kan du endre eller slette dem.

Når du lagrer kontakter i Google-kontoen din, blir de synkronisert både med Google-kontaktene dine og med alle Android-enheter du bruker.

Endre kontakter

1. Gå til Google-kontakter.
  2. Hold markøren over et kontaktnavn.
  3. Klikk på Rediger Endre til høyre.
  4. Endre informasjonen.
  5. Klikk på Lagre.

Tips: Du kan ikke endre detaljer som kommer automatisk fra

• kontaktens Google-profil
  • kontaktens arbeidsgiver, skole eller organisasjon
  • Google Maps – hvis kontakten er en bedrift

Slett kontakter

1. Gå til Google-kontakter.
  2. Velg ett av disse alternativene:
    • Én kontakt: Merk av i boksen ved siden av kontaktnavnet.
    • Flere kontakter: Merk av i boksene ved siden av alle kontaktene du vil slette.
    • Alle kontakter: Merk av i boksen ved siden av hvilken som helst kontakt. Øverst til venstre klikker du på nedoverpilen Down Arrow  og så Alle.
  3. Øverst til høyre klikker du på Slett og så Slett og såFlytt til papirkurven.
    • Kontaktene dine flyttes til papirkurven, der de blir værende i 30 dager før de blir slettet for godt

Tips: For å slette en kontakt permanent, gå til «Papirkurv», velg kontakten, og klikk på Slett for godt.

Gjenopprett slettede kontakter

Hvis du har slettet en kontakt i løpet av de siste 30 dagene, kan du flytte den ut av papirkurven.
Tips: Kontakter som er slettet fra «Andre kontakter», vises ikke i papirkurven. Du kan gjenopprette dem hvis du angrer alle endringene i løpet av de siste 30 dagene. Finn ut hvordan du angrer endringer i flere kontakter samtidig.
  1. Gå til Google-kontakter.
  2. Rull ned til venstre.
  3. Klikk på Papirkurv.
  4. Velg et alternativ.
    • Én kontakt: Merk av i boksen ved siden av kontaktnavnet.
    • Flere kontakter: Merk av i boksene ved siden av alle kontaktene du vil gjenopprette.
    • Alle kontakter: Merk av i boksen ved siden av hvilken som helst kontakt. Øverst til venstre klikker du på Valghandlinger og så Alle.
  5. Klikk på Gjenopprett øverst til høyre.

Angre endringer i kontakter

Du kan angre alle endringene du har gjort i kontaktene dine de siste 30 dagene, samtidig.

Viktig: Kontakter som er slettet for godt fra papirkurven, kan ikke gjenopprettes.

1. Gå til Google-kontakter.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger og så Angre endringer.
  3. Velg et tidspunkt å gå tilbake til.
  4. Klikk på Bekreft.

Tips: Når du gjenoppretter kontakter basert på et gitt tidspunkt, for eksempel for en uke siden, ser du ikke lenger kontakter du har lagt til siden da. Finn ut hvordan du eksporterer nåværende kontakter og legger dem til igjen senere.

Se kontaktloggen

Hvis du legger til eller endrer en kontakt, forblir oppdateringsloggen tilgjengelig for kontakten.

1. Gå til Google-kontakter på datamaskinen din.
  2. Velg kontakten.

Kontaktloggen vises under «Logg» nederst til høyre.

Tips: Eldre kontakter har muligens ikke informasjon om når de ble lagt til eller endret.