E-posten min ble forsinket eller kom ikke frem

Hvis du brukte Gmail for å sende en e-post, men den ble forsinket eller kom aldri frem, kan du løse problemet ved å følge noen av tipsene nedenfor.

Mottakeren fikk aldri e-posten du sendte

1. Sjekk Sendt e-post og Utkast. Hvis du ikke ser e-posten der, slettet du den kanskje før du sendte den.
  2. Be mottakeren sjekke i mappen eller postboksen for søppelpost. Hvis den har havnet der, ber du mottakeren om å legge deg til i kontaktene sine slik at neste e-post fra deg kommer frem.
  3. Vent noen timer for å se om du får en feilmelding.

Det tar lang tid å sende e-posten

1. Sørg for at du er koblet til Wi-Fi eller mobildata. Hvis du har treg tilkobling, kan det ta en stund å sende e-posten.
  2. Sendte du e-posten fra en e-postklient, som Apple Mail eller Outlook? Prøv å sende den fra mail.google.com eller Gmail-appen i stedet.

Trinnene ovenfor løste ikke problemet

Hvis tipsene ovenfor ikke løste problemet, må mottakeren kontakte e-postleverandøren sin for å se om de har problemer med å få e-post fra Gmail-kontoer.