Min e-mail blev forsinket eller blev ikke modtaget

Hvis du har brugt Gmail til at sende en e-mail til en person, og det tog lang tid, før vedkommende modtog den, eller hvis den aldrig nåede frem, kan du følge vejledningen nedenfor for at løse problemet.

Modtageren fik aldrig den e-mail, du sendte

1. Undersøg mapperne Sendte e-mails og Kladder. Hvis du ikke kan se e-mailen, har du muligvis slettet den, før du sendte den.
  2. Bed modtageren om at kontrollere sine mapper med uønskede e-mails og spam. Hvis den findes der, skal du bede modtageren om at tilføje dig som kontaktperson, så den næste e-mail går igennem.
  3. Vent et par timer for at se, om du får en leveringsfejl.

Det tager lang tid at sende en e-mail

1. Sørg for, at du er tilsluttet Wi-Fi eller mobildata. Hvis du har en langsom forbindelse, kan det tage et stykke tid, før din e-mail sendes.
  2. Hvis du har sendt e-mailen via en e-mailklient, som f.eks. Apple Mail eller Outlook, kan du prøve at sende den fra mail.google.com eller Gmail-appen i stedet.

Ovenstående vejledning hjalp ikke

Hvis vejledningen ovenfor ikke løser problemet, bør modtageren kontakte sin e-mailudbyder for at se, om der er problemer med at modtage e-mails fra Gmail.