Afegir Gmail a un altre client de correu electrònic

Podeu afegir Gmail a altres clients de correu electrònic, com ara Microsoft Outlook, Apple Mail o Mozilla Thunderbird. Quan afegiu Gmail, els missatges i les etiquetes se sincronitzen amb el client de correu electrònic.

Canvis en la sincronització de Gmail amb altres clients de correu electrònic

Per millorar la seguretat del vostre compte, Gmail ja no admet els dispositius ni les aplicacions de tercers que requereixen que compartiu el nom d'usuari i la contrasenya de Google. Si compartiu les credencials del compte amb tercers, als hackers els resulta més fàcil obtenir accés al vostre compte.

Cerqueu l'opció "Inicia la sessió amb Google", que és una manera més segura de sincronitzar el correu amb altres aplicacions. Obteniu informació sobre la funció Inicia la sessió amb Google.

Usuaris de Gmail amb un Compte de Google personal

El juny de 2024, les opcions "Activa IMAP" o "Desactiva IMAP" deixaran d'estar disponibles. L'accés IMAP està sempre activat a Gmail, i les connexions actuals amb altres clients de correu electrònic no es veuran afectades. No cal que feu res.

Configurar Gmail en un altre client de correu electrònic

Per afegir Gmail a un altre client de correu electrònic:

1. Al dispositiu, obriu el client.
  2. Cerqueu l'opció "Inicia la sessió amb Google".
    • Si necessiteu ajuda per configurar Gmail al client de correu electrònic, contacteu amb el desenvolupador.

Resoldre problemes

No puc iniciar la sessió al meu client de correu electrònic

Important: si no podeu iniciar la sessió al client de correu electrònic, pot ser que us trobeu amb un dels errors a continuació.

• "El nom d'usuari i la contrasenya no s'accepten"
  • "Les credencials no són vàlides"
  • Se us demana que torneu a introduir el nom d'usuari i la contrasenya contínuament.

Pas 1: actualitzeu el vostre client de correu electrònic a la versió més recent

És possible que les versions més antigues dels clients de correu electrònic, com ara Outlook 2016, no siguin compatibles amb els estàndards de seguretat moderns que recomana Gmail.

Si està disponible, actualitzeu el client de correu electrònic a la versió més recent.

Pas 2: inicieu la sessió amb Google

1. Suprimiu la informació de Gmail del client de correu electrònic.
  2. Quan torneu a iniciar la sessió, cerqueu l'opció "Inicia la sessió amb Google".

(Opcional) Pas 3: comproveu si hi ha problemes relacionats amb la contrasenya

• Si heu canviat la contrasenya del Compte de Google recentment, és possible que hàgiu de tornar a introduir la informació del compte o que hàgiu de repetir la configuració del compte de Gmail a l'altre client de correu electrònic.
  • Utilitzeu una contrasenya d'aplicació. Si feu servir la verificació en dos passos, proveu d'iniciar la sessió amb una contrasenya d'aplicació.
    • Important: no es recomana utilitzar contrasenyes d'aplicació i, en la majoria dels casos, són innecessàries. Per ajudar-vos a protegir el compte, cerqueu l'opció per iniciar la sessió amb el Compte de Google a fi de connectar Gmail al vostre client de correu electrònic.
Error "Too many simultaneous connections" (Hi ha massa connexions simultànies)

Podeu afegir Gmail a un màxim de 15 clients de correu electrònic alhora per compte. Si molts dels vostres clients de correu electrònic reben missatges de Gmail simultàniament, és possible que rebeu el missatge d'error "Hi ha massa connexions simultànies".

Si utilitzeu diversos dispositius o clients de correu electrònic per al mateix compte de Gmail, tanqueu-los o tanqueu la sessió d'alguns clients.

El meu client de correu electrònic falla o els correus electrònics tarden massa a baixar-se

És possible que estigueu baixant massa correus electrònics alhora.

Per corregir aquest problema:

• Actualitzeu la configuració d'IMAP perquè determinades carpetes no se sincronitzin.
  • Suprimiu el vostre Compte de Google del client de correu electrònic i, a continuació, torneu-l'hi a afegir.
  • A la configuració d'IMAP a Gmail, definiu IMAP perquè només sincronitzi les carpetes amb 10.000 correus electrònics com a màxim:
    1. A l'ordinador, obriu Gmail.
    2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració and then Mostra tota la configuració.
    3. Feu clic a la pestanya Reenviament i POP/IMAP.
      • Si teniu un compte de Google Workspace gestionat per una organització, és possible que no tingueu accés a aquesta pestanya.
    4. A la secció "Accés IMAP", a "Límits de mida de les carpetes", feu clic a Limita les carpetes IMAP perquè continguin aquesta quantitat de missatges com a màxim.
    5. Feu clic al menú desplegable i seleccioneu el nombre màxim de correus electrònics per sincronitzar.
    6. Feu clic a Desa els canvis.