Gmail ei lataudu

Jos Gmail on hidas tai ei lataudu oikein selaimessa, tarkista selaimeen, internetyhteyteen tai laitteeseen liittyvät mahdolliset virheet.

Ennen aloittamista

Ratkaisuja Gmailin latautumisongelmiin

Selaimen tarkistaminen
  1. Käytä tuettua selainta.
    • Useimmat selaimet tukevat Gmailia. Jos sinulla on ongelmia Gmailin käytössä selaimella:
      • Päivitä selain uusimpaan versioon.
      • Kokeile toista selainta.
  2. Tarkista selaimen laajennukset tai sovellukset.
    • Jotkut selainlaajennukset tai tietokoneen sovellukset voivat estää Gmailin toiminnan.
    • Laita laajennukset pois päältä ja poista sovellukset yksitellen. Avaa sitten Gmail uudelleen ja tarkista, onko ongelma ratkennut.
    • Kokeile selaimen incognito-tilaa tai yksityistä selaamista, jos mahdollista.
  3. Tyhjennä selaimen välimuisti ja evästeet, ja avaa sitten Gmail uudelleen.
Internetyhteyden tarkistaminen
  1. Käynnistä laite uudelleen.
  2. Laita Wi-Fi- tai mobiiliyhteys pois päältä ja takaisin päälle.
    • Vinkki: Jos käytät Wi-Fi-yhteyttä eikä Gmail vieläkään lataudu, käynnistä reititin uudelleen. Katso uudelleenkäynnistysohjeet reitittimen käyttöohjeista.
  3. Yhdistä johonkin muuhun verkkoon.
Jos yhteysongelmat eivät ratkea näillä ohjeilla, ota yhteyttä palveluntarjoajaan tai Wi-Fi-verkon ylläpitäjään.
Toisen laitteen kokeileminen
Gmail ei välttämättä lataudu vanhempien laitteiden selaimissa. Kokeile toisella laitteella, latautuuko Gmail oikein.