Gmail ei lataudu

Jos Gmail on hidas tai ei lataudu oikein, korjaa ongelma seuraavien ohjeiden avulla.

2. vaihe: Tarkista selaimen laajennukset tai sovellukset

Joskus selaimeen asennetut laajennukset tai lisäosat tai tietokoneelle asennetut sovellukset voivat estää Gmailia toimimasta oikein.

Poista laajennukset ja sovellukset käytöstä väliaikaisesti yksi kerrallaan ja avaa Gmail ja kokeile, onko ongelman poistunut.

Voit käyttää Gmailia ilman laajennuksia avaamalla Gmailin selaimen incognito-tilassa tai yksityisessä selaustilassa.

4. vaihe: Tarkista Gmailin Labs-ominaisuudet

Jos Labs on käytössä, kokeile avata Gmail osoitteessa https://mail.google.com/?labs=0.

Jos ongelman poistuu, selvitä mikä Labs-ominaisuus aiheuttaa ongelman poistamalla Labs-ominaisuudet käytöstä yksitellen. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Gmail.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Klikkaa Labs-välilehteä.
  5. Valitse käytössä olevan Labs-ominaisuuden kohdalla Poista käytöstä.
  6. Valitse sivun alareunassa Tallenna muutokset.

Yllä olevista vaiheista ei ollut apua

Jos ongelma ei vieläkään ratkennut, tarkista G Suiten Status Dashboardista, onko Gmailissa parhaillaan jokin yleinen ongelma.