Gmail indlæses ikke

Hvis Gmail er langsom eller ikke indlæses korrekt, kan du følge nedenstående vejledning for at løse problemet.

Trin 2: Kontrollér dine browserudvidelser eller apps

Nogle gange kan udvidelser eller tilføjelser, du har installeret i din browser, eller apps, du har installeret på din computer, forhindre Gmail i at fungere korrekt.

Prøv at slå disse udvidelser og apps midlertidigt fra én ad gangen, og prøv derefter at bruge Gmail igen for at se, om det løste problemet.

Du kan prøve at bruge Gmail uden nogen udvidelser ved at åbne Gmail ved hjælp af din browsers inkognitotilstand eller tilstanden privat browsing.

Trin 3: Ryd din browsers cache og cookies

Prøv at rydde din browsers cache og cookies, og prøv derefter at bruge Gmail igen for at se, om det løste problemet.

Ovenstående vejledning hjalp ikke

Hvis problemet stadig ikke er løst, kan du gå til G Suite Status Dashboard for at se, om der i øjeblikket er et kendt problem i Gmail.