Gmail no es carrega

Si Gmail va lent o no es carrega correctament al navegador, és possible que hàgiu de comprovar si el navegador, la connexió a Internet o el dispositiu tenen problemes.

Abans de començar

Corregir problemes relacionats amb la càrrega de Gmail

Comprovar el navegador
  1. Utilitzeu un navegador admès.
    • La majoria de navegadors admeten Gmail. Si teniu problemes per utilitzar el navegador amb Gmail:
      • Actualitzeu el navegador a la darrera versió.
      • Proveu un altre navegador.
  2. Comproveu les extensions del navegador o les aplicacions.
    • Pot ser que alguns complements o extensions del navegador o algunes aplicacions de l'ordinador facin que Gmail no funcioni.
    • Desactiveu les extensions i desinstal·leu les aplicacions una per una. A continuació, torneu a obrir Gmail per comprovar si això ha solucionat el problema.
    • Si està disponible, proveu d'utilitzar el mode d'incògnit o de navegació privada del navegador.
  3. Esborreu la memòria cau i les galetes del navegador i, a continuació, torneu a obrir Gmail.
Comprovar la connexió a Internet
  1. Reinicieu el dispositiu.
  2. Desactiveu la connexió Wi‐Fi o de dades mòbils i, a continuació, torneu-la a activar.
    • Consell: en el cas de la Wi‐Fi, si Gmail continua sense carregar-se, reinicieu l'encaminador. Consulteu el manual de l'encaminador per obtenir les instruccions sobre com podeu reiniciar-lo.
  3. Connecteu-vos a una altra xarxa.
Si continueu tenint problemes de connectivitat després de completar aquests passos, contacteu amb el proveïdor de serveis o amb l'amfitrió de la xarxa Wi‐Fi.
Provar un altre dispositiu
És possible que Gmail no es carregui als navegadors de dispositius antics. Proveu d'utilitzar un altre dispositiu per comprovar si Gmail es carrega correctament.