Gmail wordt niet geladen

Als Gmail langzaam is of niet correct wordt geladen, gebruik je de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Stap 2: controleer je browserextensies of applicaties

Extensies of add-ons die je hebt geïnstalleerd in je browser of applicaties op je computer zorgen er soms voor dat Gmail niet goed werkt.

Schakel deze extensies en applicaties één voor één tijdelijk uit, waarna je Gmail weer gebruikt om te bekijken of dat het probleem oplost.

Als je Gmail wilt gebruiken zonder extensies, open je Gmail via de incognitomodus of de modus voor privé browsen in je browser.

Stap 3: wis het cachegeheugen en de cookies van je browser

Wis het cachegeheugen en de cookies van je browser en gebruik Gmail vervolgens opnieuw om te bekijken of dat het probleem oplost.

Stap 4: controleer je Gmail-labs

Als je labs hebt ingeschakeld, probeer je Gmail te openen door naar https://mail.google.com/?labs=0 te gaan.

Als het probleem hiermee is opgelost, schakel je de labs één voor één uit om erachter te komen welke lab-functie het probleem veroorzaakt:

1. Open Gmail.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen Instellingen.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op het tabblad Labs.
  5. Selecteer Uitschakelen naast een lab-functie die je hebt ingeschakeld.
  6. Klik onder aan de pagina op Wijzigingen opslaan.

De bovenstaande stappen hebben niet geholpen

Als het probleem nog steeds niet is opgelost, controleer je het statusdashboard van G Suite om te zien of er een bekend probleem is met Gmail.