Jeg har fået en fejlmeddelelse i Gmail

Hvis du får en fejlmeddelelse, når du bruger Gmail, som f.eks. "Midlertidig fejl" eller "Ups", kan denne side hjælpe dig med at løse problemet.

"Ingen forbindelse"

Hvis du har modtaget denne fejl på din iPhone eller iPad, kan du prøve følgende trin:

"Midlertidig fejl"

Hvis du ser meddelelsen "Midlertidig fejl (502)", når du prøver at logge ind på Gmail, er din e-mail midlertidigt utilgængelig. Denne fejl forsvinder som regel hurtigt, så prøv at logge ind igen efter et par minutter. Selvom du i øjeblikket ikke kan logge ind, er dine meddelelser og personlige oplysninger stadig i sikkerhed.

"Ups" eller en anden fejlmeddelelse

Hvis du får en af følgende fejlmeddelelser eller en fejlmeddelelse, der ikke er angivet her, kan du følge nedenstående vejledning for at løse problemet:

• "Forkert anmodning: Din klients anmodning er forkert udformet eller ulovlig"
  • "Ups" (602, 500, 102, 009 eller 103)
Trin 2: Kontrollér dine browserudvidelser eller apps

Nogle gange kan udvidelser eller tilføjelser, du har installeret i din browser, eller apps, du har installeret på din computer, forhindre Gmail i at fungere korrekt.

Prøv at slå disse udvidelser og apps midlertidigt fra én ad gangen, og prøv derefter at bruge Gmail igen for at se, om det løste problemet.

Du kan prøve at bruge Gmail uden nogen udvidelser ved at åbne Gmail ved hjælp af din browsers inkognitotilstand eller tilstanden privat browsing.

Trin 3: Ryd din browsers cache og cookies

Prøv at rydde din browsers cache og cookies, og prøv derefter at bruge Gmail igen for at se, om det løste problemet.

Trin 4: Tjek de avancerede indstillinger for Gmail

Hvis du har aktiveret nogen funktioner, kan du tjekke dine Avancerede indstillinger.

1. Åbn Gmail.
  2. Klik på Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Avanceret.
  5. Vælg Deaktiver ud for de funktioner, du har aktiveret.
  6. Klik på Gem ændringer nederst på siden.

Ovenstående vejledning hjalp ikke

Hvis problemet stadig ikke er løst, kan du gå til G Suite-statuspanel for at se, om der i øjeblikket er et kendt problem i Gmail.