Consells de seguretat de Gmail

Seguiu els passos d'aquest article per ajudar a mantenir protegit el vostre compte de Gmail.

Si creieu que algú té accés no autoritzat al vostre compte, restabliu-ne la contrasenya de seguida.

Pas 1: completeu una comprovació de seguretat

Per començar, aneu a la pàgina Comprovació de seguretat per afegir opcions de recuperació del compte, comprovar els permisos del compte i configurar la verificació en dos passos per incrementar la seguretat del compte, entre altres coses.

Inicia la comprovació de seguretat

Pas 2: seguiu aquests consells de seguretat de Gmail

Triar una contrasenya segura

En primer lloc, obteniu informació sobre com podeu crear una contrasenya segura.

A continuació, seguiu aquests passos per canviar la contrasenya:

1. Aneu a la pàgina Inici de sessió i seguretat.
  2. Feu clic a Contrasenya.
  3. Seguiu les instruccions que es mostren a la pantalla.
Consultar la configuració de Gmail

Hi ha diverses opcions de configuració que podeu consultar per assegurar-vos que ningú més tingui accés als vostres correus electrònics. Seguiu aquests passos:

1. Obriu Gmail en un navegador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració.
  3. Feu clic a Configuració.
  4. Feu clic a les pestanyes següents per consultar les opcions de configuració.

Pestanya General

• Consulteu la signatura per assegurar-vos que el text sigui correcte.
  • Consulteu la resposta automàtica per assegurar-vos que no estigui activada sense motiu i que el text sigui correcte.

Pestanya Comptes i importació

• Consulteu la secció "Envia correu com a" per assegurar-vos que totes les adreces electròniques de la llista siguin vostres.
  • Consulteu la secció "Concedeix accés al teu compte" per comprovar que cap persona desconeguda no tingui accés al vostre compte.
  • Consulteu la secció "Consulta el correu d'altres comptes (mitjançant POP3)" per assegurar-vos que totes les adreces electròniques de la llista siguin vostres.

Pestanya Filtres i adreces bloquejades

• Comproveu que no s'utilitzi un filtre "Reenvia a" per reenviar correu automàticament a un compte desconegut.
  • Comproveu que reconegueu tots els filtres que suprimeixen missatges automàticament ("Suprimeix").

Pestanya Reenviament i POP/IMAP

• Comproveu que els missatges no es reenviïn a un compte desconegut.
  • Verifiqueu que la configuració POP o IMAP sigui correcta.
Cercar actualitzacions i comprovar la versió actual del navegador a l'ordinador
  1. Obriu Chrome Chrome a l'ordinador .
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Organitza.
  3. Feu clic a Ajuda i, a continuació, Sobre Google Chrome.

El número de la versió actual és la sèrie de dígits que trobareu a sota de l'encapçalament "Google Chrome". Quan sigueu en aquesta pàgina, Chrome cercarà actualitzacions.

Feu clic a Reinicia per aplicar les actualitzacions disponibles.

Informar d'estafes, correu brossa i pesca de credencials

Si rebeu un correu electrònic sospitós en què se us demana informació personal o financera, no hi respongueu ni feu clic a cap enllaç del missatge.

Obteniu informació sobre com podeu bloquejar correus electrònics no desitjats o evitar les estafes i informar-ne.