Tips og triks

Ta en kikk på tipsene nedenfor for å komme i gang med Gmail.

Ta en kikk på kategoriene i innboksen din

E-postene dine organiseres automatisk i faner. Du kan for eksempel finne e-poster om salg i nettbutikker under «Reklame»-fanen.

Finn ut mer om innbokskategorier.

Velg et tema for innboksen din

Du kan velge et bilde som bakgrunn i innboksen din. Begynn med å klikke på Innstillinger Innstillingerog såTemaer.

Finn ut mer om innbokstemaer.

Finn e-postene dine

Bruk søkefeltet for å finne e-postene dine raskt. For å filtrere resultatene dine, klikk på Vis søkealternativer Vis søkealternativer inne i søkefeltet.

Finn ut mer om hvordan du søker i Gmail

Administrer e-poster før du åpner dem

Du kan raskt administrere e-poster ved å høyreklikke for å gjøre ting som å flytte, arkivere, ignorere, filtrere eller åpne i et nytt vindu.

Finn ut mer om høyreklikk-knapper.

Hold orden på e-postene dine med etiketter

Etiketter er som mapper, men du kan legge til mer enn én etikett for hver e-post. For å legge til en etikett for en e-post, velg e-posten og klikk på Etiketter Etikett. Etiketten vises ved siden av e-posten.

Finn ut mer om etiketter.

Åpne og last ned vedlegg

Nederst i e-posten kan du se forhåndsvisninger av vedleggene som er sendt til deg. Klikk på forhåndsvisningen av et vedlegg for å se det, laste det ned, skrive det ut med mer.

Finn ut mer om hvordan du åpner og laster ned vedlegg.

Forhindre horisontale rullefelt

Hvis du må rulle bortover på skjermen for å lese en e-post, kan det hende den inneholder et bilde som er for bredt, skjult eller del av en logo eller et diagram. Sjekk signaturinnstillingene for å sikre at det ikke er logoen din.

Angre sending av e-post

Slå på Angre sending for å få ekstra tid til å se på e-poster før de leveres.

Finn ut mer om å sende e-post og angre sending.

Håndter innkommende e-post automatisk

Med filtre kan du automatisk merke, arkivere, slette, sette stjerne på og videresende de innkommende e-postene dine.

Finn ut mer om hvordan du oppretter regler for å filtrere e-postene dine.

Start en videosamtale

Når du har lagt til noen i Hangouts Chat-listen din, kan du starte en videosamtale med vedkommende fra innboksen ved å holde markøren over navnet og klikke på Start videosamtale Start videosamtale.

Finn ut mer om videosamtaler.

Sjekk e-post fra alle kontoene dine

Hvis du bruker flere e-postkontoer, kan du sjekke all e-posten din i Gmail. Du kan også sende e-poster fra de av adressene dine som ikke tilhører Gmail.

Finn ut mer om hvordan du legger til flere kontoer i Gmail.