Consells i trucs

Doneu una ullada als consells següents per començar a utilitzar Gmail.

Consultar les categories de la safata d'entrada

Els correus electrònics s'organitzen automàticament en pestanyes. Per exemple, un correu electrònic sobre una oferta d'un lloc web de compres es pot trobar a la pestanya "Promocions".

Obteniu més informació sobre les categories de la safata d'entrada.

Triar un tema per a la safata d'entrada

Podeu triar una imatge per al fons de la safata d'entrada. Per començar, feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Temes.

Obteniu més informació sobre els temes de la safata d'entrada.

Trobar els correus electrònics

Utilitzeu el quadre de cerca per trobar de seguida els vostres correus electrònics. Per filtrar els resultats, feu clic a Mostra les opcions de cerca Mostra les opcions de cerca dins del quadre de cerca.

Obteniu més informació sobre la cerca a Gmail.

Gestionar els correus electrònics abans d'obrir-los

Feu clic al botó dret del ratolí per gestionar els correus electrònics ràpidament. Per exemple, els podeu moure, arxivar, silenciar, filtrar o obrir en una finestra nova.

Obteniu més informació sobre les opcions disponibles amb el botó dret.

Organitzar els correus electrònics amb etiquetes

Les etiquetes són com les carpetes, però en podeu afegir més d'una a cada missatge. Per afegir-ne una a un correu electrònic, seleccioneu el missatge i, a continuació, feu clic a Etiquetes Etiqueta. L'etiqueta es mostrarà al costat del correu electrònic.

Obteniu més informació sobre les etiquetes.

Obrir i baixar fitxers adjunts

A la part inferior dels correus electrònics, podeu veure una previsualització dels fitxers adjunts que us han enviat. Feu clic a la previsualització per veure el fitxer adjunt, baixar-lo o imprimir-lo, entre altres accions.

Obteniu més informació sobre com podeu obrir i baixar fitxers adjunts.

Eviteu les barres de desplaçament horitzontal

Si us heu de desplaçar per la pantalla per llegir un correu electrònic, és possible que inclogui una imatge massa gran o amagada, o bé part d'un logotip o d'un gràfic. Reviseu la configuració de la vostra signatura per assegurar-vos que el problema no sigui el vostre logotip.

Desfer l'enviament d'un missatge

Activeu l'opció Desfés l'enviament per tenir més temps per mirar un correu electrònic abans d'enviar-lo.

Obteniu més informació sobre com podeu enviar correus electrònics i cancel·lar-ne l'enviament.

Gestionar automàticament els correus electrònics entrants

Amb els filtres podeu etiquetar els correus electrònics entrants, arxivar-los, suprimir-los, destacar-los i reenviar-los, entre altres accions.

Obteniu més informació sobre com podeu crear regles per filtrar correus electrònics.

Iniciar una videotrucada

Si afegiu algú a la llista de xats de Hangouts, podeu iniciar una videotrucada amb aquesta persona des de la safata d'entrada. Només heu de passar el cursor per sobre del nom i fer clic a Inicia una videotrucada Inicia una videotrucada.

Obteniu més informació sobre les videotrucades.

Consultar els correus electrònics de tots els comptes

Si utilitzeu diversos comptes, podeu consultar-ne tots els correus electrònics a Gmail. També podeu enviar missatges des d'una adreça que no sigui la de Gmail.

Obteniu més informació sobre com podeu afegir diversos comptes a Gmail.