Der mangler Gmail-meddelelser

Denne side kan hjælpe dig med at finde dine e-mails, hvis:

• Nogle af dine e-mails mangler.
  • Du ikke modtager e-mails i din indbakke.
  • Din indbakke er tom, og alle dine e-mails er forsvundet.

Start med at prøve følgende almindelige løsninger

Vi anbefaler, at du følger disse trin på en computer, da mange af dem ikke kan udføres via Gmail-appen.

Kontrollér, om e-mailen er blevet arkiveret, slettet eller markeret som spam

E-mails kan springe din indbakke over, hvis de ved et uheld er blevet arkiveret, slettet eller markeret som spam.

Følg disse trin for at søge efter alle dine e-mails, herunder dem, som ikke er i din indbakke:

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Klik på pil ned Pil ned i søgefeltet.
  3. Klik på rullemenuen Alle e-mails, og vælg derefter E-mails og spam og papirkurv.
  4. Indtast nogle af de oplysninger, der er i den manglede e-mail. Hvis du ikke er sikker på den nøjagtige ordlyd eller detaljerne, kan du lade feltet være tomt.
  5. Klik på Søg Søg nederst i feltet.

Tip! Du kan også bruge søgeoperatorer til at filtrere dine søgeresultater.

Kontrollér, om e-mailen er blevet bortfiltreret.

Du har muligvis oprettet et filter, der automatisk arkiverer eller sletter bestemte e-mails.

Sådan kontrollerer du dine filtre:

1. Åbn Gmail i en browser.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Filtre og blokerede adresser øverst.
  5. Find filtre, der indeholder ordene "Slet" eller "Spring indbakken over".
  6. Klik på Rediger eller Slet ude til højre.
  7. Klik på Opdater.
Kontrollér, om dine e-mails videresendes til en anden konto

Når du angiver videresendelse i Gmail, kan du vælge, om de oprindelige e-mails skal arkiveres eller slettes.

Sådan kontrollerer du dine indstillinger for videresendelse:

1. Åbn Gmail i en browser.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Videresendelse og POP/IMAP.
  5. Kontrollér, om du har valgt "Videresend en kopi af indgående e-mails" i sektionen "Videresendelse". Hvis du har det, skal du vælge Behold Gmails kopi i indbakken eller Markér Gmails kopi som læst.
  6. Klik på Gem ændringer nederst på siden.

Vigtigt! Hvis dine e-mails videresendes til en ukendt adresse, skal du vælge Deaktiver videresendelse og derefter se Sikkerhedstips til Gmail. Hvis du ser en adresse til videresendelse, som du ikke kan genkende, har nogen muligvis uautoriseret adgang til din konto.

Hvis du videresender e-mails fra en anden konto til Gmail, sendes e-mails nogle gange til Spam, hvis de ikke er blevet godkendt. Få oplysninger om optimale løsninger til videresendelse af e-mails til Gmail.

Kontrollér dine indstillinger, hvis du læser dine Gmail-e-mails med en anden e-mailklient

Hvis du læser dine Gmail-e-mails i en anden e-mailklient, som f.eks. Apple Mail eller Microsoft Outlook, skal du følge trinene nedenfor for den type videresendelse, du har konfigureret.

Jeg bruger IMAP til at læse e-mails i e-mailklienter såsom Microsoft Outlook eller Apple Mail

Når du konfigurerer IMAP, kan du vælge, om de handlinger, du foretager i din anden e-mailklient, skal påvirke dine e-mails i Gmail. Du kan f.eks. vælge, om e-mails, du sletter i Apple Mail, også skal slettes i Gmail.

Sørg for, at du bruger de anbefalede indstillinger for IMAP, og få oplysninger om, hvordan handlinger synkroniseres i IMAP. Kig efter indstillinger, der fortæller, hvornår e-mails slettes.

Jeg bruger en webapp, udvidelse eller tilføjelse til at læse Gmail

Kontrollér dine indstillinger for at sørge for, at e-mails ikke slettes eller arkiveres.

1. Gå til siden Tilknyttede apps og websites.
  2. Klik på Administrer apps i sektionen "Apps, der er tilknyttet din konto".
  3. Hvis du ser noget, du ikke genkender, skal du klikke på tjenesten og dernæst Fjern.

Jeg bruger POP til at læse e-mails i e-mailklienter såsom Microsoft Outlook

Når du konfigurerer POP, kan du vælge, om de handlinger, du foretager i din anden e-mailklient, skal påvirke dine e-mails i Gmail. Du kan f.eks. vælge, om e-mails, du sletter i Microsoft Outlook, også skal slettes i Gmail.

1. Gå til siden med indstillinger for videresendelse og POP/IMAP.
  2. Kontrollér, at POP er aktiveret.
  3. Hvis du får vist "Slet Gmails kopi" eller "Arkivér Gmails kopi", skal du vælge Behold Gmails kopi i indbakken.
  4. Klik på Gem ændringer nederst på siden.

Bemærk! Hvis du bruger seneste tilstand med POP, skal du ændre indstillingerne for POP i din e-mailklient, så e-mails bliver på din server.

Ovenstående vejledning hjalp ikke

Hvis du har fulgt trinene ovenfor, og du stadig ikke kan finde dine e-mails, skal du vælge det problem, du oplever, nedenfor.

Jeg kan stadig ikke finde bestemte e-mails

Hvis du ikke kan finde din e-mail, efter du har fulgt trinene ovenfor, er e-mailen muligvis blevet slettet eller sendt til Spam.

Bemærkninger vedrørende slettede e-mails

• Hvis du sletter en e-mail, gemmes den i papirkurven i 30 dage. Efter 30 dage slettes e-mails permanent fra papirkurven.
  • Der er kun én kopi af hver Gmail-e-mail. Hvis du har slettet en e-mail fra ét sted, f.eks. en etiket eller en enhed, slettes den helt fra Gmail.
  • Gmail grupperer alle svar til en oprindelig e-mail sammen i en enkelt samtale. Når du klikker eller trykker på Slet, slettes hele samtalen, herunder den oprindelige e-mail og alle svar.

Bemærkninger vedrørende spam-e-mails

• Hvis du markerer en e-mail som spam, gemmes den under Spam i 30 dage. Efter 30 dage slettes e-mails permanent fra Spam.
  • Hvis du mener, at e-mails sendes til Spam ved en fejl, kan du få oplysninger om, hvordan du fjerner e-mails fra Spam.
De fleste af mine e-mails mangler

Hvis de fleste af dine e-mail mangler, har nogen muligvis uautoriseret adgang til din konto, og denne person sletter muligvis dine e-mails.

Hvis du har mistanke om, at nogen har adgang til din konto, skal du følge trinene nedenfor:

1. Skift adgangskode med det samme.
  2. Rapportér problemet til Gmail. Du kan muligvis gendanne dine slettede e-mails. Hvis du bruger Gmail via dit arbejde, din skole eller en anden organisation, skal du kontakte din administrator.
  3. Hvis dine kontaktpersoner også er slettet, kan du få oplysninger om, hvordan du gendanner dine kontaktpersoner.