Falten missatges de Gmail

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Aquesta pàgina us pot ajudar a trobar correus electrònics si:

• En falten alguns.
  • No arriben a la safata d'entrada.
  • La safata d'entrada està buida i han desaparegut tots els correus electrònics.

Si després de seguir els passos anteriors no heu trobat el correu electrònic que cercàveu, pot ser que s'hagi suprimit o s'hagi enviat al correu brossa.

En primer lloc, cerqueu tots els correus electrònics

És possible que els correus electrònics no passin per la safata d'entrada si s'han arxivat, suprimit o marcat com a correu brossa per error. Per cercar de manera exhaustiva els correus electrònics que no són a la safata d'entrada, seguiu aquests passos:

1. Comproveu que hàgiu baixat l'aplicació de Gmail.
  2. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació .
  3. A la part superior dreta, escriviu in:anywhere. A continuació, introduïu algunes dades que estiguin incloses al correu electrònic que no trobeu, com ara el nom del remitent o l'assumpte.
  4. Toqueu Cerca a la part inferior dreta.

Consell: per filtrar encara més els resultats de la cerca, també podeu utilitzar els operadors de cerca.

En segon lloc, proveu aquestes solucions habituals

Com que molts d'aquests passos no es poden dur a terme a l'aplicació Gmail, et recomanem que ho facis des d'un ordinador.

Comprovar si el correu electrònic s'ha filtrat

És possible que hàgiu creat un filtre que arxiva o suprimeix automàticament determinats correus electrònics.

Per consultar els vostres filtres, seguiu aquests passos:

1. Obriu Gmail en un navegador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Mostra tota la configuració.
  3. A la part superior, feu clic a la pestanya Filtres i adreces bloquejades.
  4. Cerqueu filtres en què s'incloguin les paraules "Suprimeix" o "Omet la Safata d'entrada".
  5. A la dreta, feu clic a Edita o a Suprimeix.
  6. Seguiu les instruccions en pantalla.
Comprovar si els correus electrònics s'estan reenviant a un altre compte

Quan configureu el reenviament a Gmail, podeu triar si els correus electrònics originals s'arxiven o se suprimeixen.

Per consultar la configuració de reenviament, seguiu aquests passos:

1. Obriu Gmail en un navegador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Mostra tota la configuració.
  3. A la part superior, feu clic a la pestanya Reenviament i POP/IMAP.
  4. A la secció "Reenviament", comproveu si heu seleccionat Reenvia una còpia del correu entrant a. Si és així, seleccioneu Conserva la còpia de Gmail a la Safata d'entrada o Marca la còpia de Gmail com a llegida.
  5. A la part inferior de la pàgina, feu clic a Desa els canvis.

Important: si els correus electrònics es reenvien a una adreça desconeguda, seleccioneu Desactiva el reenviament i, a continuació, consulteu els consells de seguretat de Gmail. Si veieu una adreça de reenviament que no coneixeu, és possible que algú tingui accés no autoritzat al vostre compte.

Si reenvieu correu d'un altre compte a Gmail, els correus electrònics no autenticats de vegades s'envien a Correu brossa. Consulteu les pràctiques recomanades per reenviar correus electrònics a Gmail.

Comprovar la configuració si es llegeixen els missatges de Gmail amb un altre client de correu electrònic

Si llegiu els missatges de Gmail amb un altre client de correu electrònic, com ara Apple Mail o Microsoft Outlook, seguiu els passos que es descriuen a continuació en funció del tipus de reenviament que hàgiu configurat.

Utilitzo IMAP per llegir missatges amb clients de correu electrònic com ara Microsoft Outlook o Apple Mail

Quan configureu IMAP, podeu triar si les accions que feu a l'altre client de correu afecten els correus electrònics a Gmail. Per exemple, podeu decidir si, en suprimir un correu electrònic a Apple Mail, també se suprimeix de Gmail.

Comproveu que utilitzeu la configuració recomanada d'IMAP. Cerqueu les opcions de configuració que expliquen quan se suprimeixen els correus electrònics.

Utilitzo una aplicació web, una extensió o un complement per llegir Gmail

Consulteu la configuració per comprovar que els correus electrònics no se suprimeixen ni s'arxiven. Seguiu aquests passos:

1. Aneu a la pàgina Aplicacions i llocs connectats.
  2. A la secció "Aplicacions connectades al compte", feu clic a Gestiona les aplicacions.
  3. Si hi ha alguna aplicació que no reconeixeu, feu clic al servei i després Suprimeix.

Utilitzo POP per llegir missatges amb clients de correu electrònic com ara Microsoft Outlook

Quan configureu POP, podeu triar si les accions que feu a l'altre client de correu afecten els correus electrònics a Gmail. Per exemple, podeu decidir si, en suprimir un correu electrònic de Microsoft Outlook, també se suprimeix de Gmail.

1. Aneu a la pàgina de configuració Reenviament i POP/IMAP.
  2. Comproveu que POP està activat.
  3. Si veieu "Suprimeix la còpia de Gmail" o "Arxiva la còpia de Gmail", seleccioneu Conserva la còpia de Gmail a la Safata d'entrada.
  4. A la part inferior de la pàgina, feu clic a Desa els canvis.

Nota: si feu servir el mode recent amb POP, canvieu la configuració de POP del client de correu electrònic perquè deixi els missatges al servidor.

Els passos anteriors no m'han ajudat

Si tot i haver seguit els passos anteriors continueu sense trobar els correus electrònics, seleccioneu a continuació el problema que teniu.

Continuo sense trobar determinats correus electrònics

Si després de seguir els passos anteriors no heu trobat el correu electrònic que cercàveu, pot ser que s'hagi suprimit o s'hagi enviat al correu brossa.

Notes sobre els correus electrònics suprimits

• Si suprimiu un correu electrònic, es desa a la paperera durant 30 dies. Passat aquest temps, se suprimeix definitivament d'aquesta etiqueta.
  • Només hi ha una còpia de cada correu electrònic de Gmail. Si suprimiu un correu electrònic d'un lloc, com ara d'una etiqueta o d'un dispositiu, se suprimeix completament de Gmail.
  • Gmail agrupa en una sola conversa totes les respostes enviades a un correu electrònic. Quan toqueu Suprimeix o hi feu clic, se suprimeix la conversa completa, inclosos el correu electrònic original i totes les respostes.

Notes sobre els correus brossa

• Si marqueu un correu electrònic com a brossa, es desa a Correu brossa durant 30 dies. Passat aquest temps, se suprimeix definitivament d'aquesta etiqueta.
  • Si creieu que alguns correus electrònics s'envien a Correu brossa per error, obteniu informació sobre com podeu suprimir correus electrònics d'aquesta etiqueta.
Falten la majoria dels correus electrònics

Si us falten correus electrònics al compte, és possible que algú hi tingui accés sense el vostre permís. Us podem ajudar a trobar els correus electrònics que falten i protegir el compte.

Important:

• Si feu servir Gmail a la feina, en un centre educatiu o en una organització, contacteu amb l'administrador.
  • Si us quedeu sense espai d'emmagatzematge a Gmail, no podreu enviar ni rebre missatges. Els missatges que us enviïn es retornaran al remitent.
  • Des de l'1 de juny de 2021, si el vostre compte està inactiu o supereu la quota d'emmagatzematge durant 24 mesos o més, és possible que se suprimeixin tots els vostres correus electrònics a partir de l'1 de juny de 2023. Obteniu més informació sobre com funciona l'espai d'emmagatzematge de Google.