We've gotten reports about some users being signed out of their accounts unexpectedly. We're investigating, but not to worry: there is no indication that this is connected to any phishing or account security threats. Please try to sign-in again at accounts.google.com and if you cannot remember your password, please use this link to recover your password. If you use 2-Step Verification, there may have been a delay in receiving your SMS code. Please try again or use backup codes.

Kuinka Gmailin mainokset toimivat?

Tärkeät postit ‑postilaatikon kaltaisten ominaisuuksien avulla käsittelemme viestisi automaattisesti pyrkiessämme helpottamaan urakkaasi, kun järjestät viestejä, jotka eivät ole tärkeitä. Toimimme samoin mainosten kanssa. Jos olet esimerkiksi saanut äskettäin useita viestejä valokuvauksesta ja kameroista, paikallisen kameraliikkeen tarjous voisi kiinnostaa sinua. Mutta jos olet merkinnyt viestit roskasisällöksi, et varmaankaan halua nähdä kyseistä mainosta. Monien sähköpostipalveluiden ominaisuudet, esimerkiksi roskapostin suodatus ja oikoluku, perustuvat samankaltaiseen automaattiseen käsittelyyn.

Etsimme aina lisää tapoja tarjota sinulle hyödyllisimpiä ja osuvimpia mainoksia. Saatamme esimerkiksi käyttää Google-hakukyselyitäsi ja klikkauksiasi, Google-profiiliasi ja muita Google-tilisi tietoja näyttääksemme osuvampia mainoksia Gmailissa.

Gmailin mainosten näyttöprosessi on täysin automatisoitu. Kukaan ei lue sähköpostejasi mainosten näyttämistä varten.

Yksityisyys, avoimuus ja vaihtoehdot

Google ei myy henkilökohtaisia tietojasi, kuten Gmail- ja Google-tilitietojasi. Gmailin tietoja hyödynnetään ainoastaan Gmailissa näytettävässä mainonnassa. Emme myöskään jaa henkilökohtaisia tietojasi mainostajille, ellet ole pyytänyt meitä tekemään niin.

Olemme tarkkoja sisältötyypeistä, joiden yhteydessä mainoksia näytetään. Google ei esimerkiksi kohdista mainoksia arkaluonteisten tietojen perusteella. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi rotu, uskonto, seksuaalinen suuntautuminen, terveys tai arkaluonteiset raha-asiat. Gmailissa näytettävät mainokset ovat Gmailin mainoskäytäntöjen mukaisia.

Voit estää Gmail-mainosten räätälöinnin sähköpostiesi ja muiden henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Ominaisuus poistetaan käytöstä valitsemalla Mainosasetukset-sivulla Yksilölliset mainokset pois päältä. Voit edelleen nähdä Gmail-mainoksia, vaikka poistat yksilölliset mainokset käytöstä. Näytettävät mainokset eivät kuitenkaan perustu sähköposteihisi tai muihin henkilökohtaisiin tietoihisi, jotka Google on liittänyt Google-tiliisi. Google skannaa ja suodattaa sähköpostejasi edelleen automaattisen prosessoinnin avulla, vaikka poistat yksilölliset mainokset käytöstä. Lue lisää siitä, miten Google käsittelee tietojasi.

Lue lisää tietojesi hallinnoinnista tutustumalla Googlen tietosuojakäytäntöön.