Kuinka Gmailin mainokset toimivat?

Kun avaat Gmailin, näet hyödyllisyyden ja soveltuvuuden perusteella sinulle valittuja mainoksia. Räätälöityjen mainosten valitseminen ja näyttäminen Gmailissa on täysin automatisoitu. Nämä mainokset näytetään sen perusteella, mitä olet tehnyt ollessasi kirjautuneena Googleen. Emme skannaa tai lue Gmail-viestejäsi mainostusta varten.

Yksityisyys, avoimuus ja vaihtoehdot

Google ei myy henkilökohtaisia tietojasi, kuten Gmail- ja Google-tilitietojasi. Emme myöskään jaa henkilökohtaisia tietojasi mainostajille, ellet ole pyytänyt meitä tekemään niin.

Olemme tarkkoja sisältötyypeistä, joiden yhteydessä mainoksia näytetään. Google ei esimerkiksi kohdista mainoksia arkaluonteisten tietojen perusteella. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi rotu, uskonto, seksuaalinen suuntautuminen, terveys tai arkaluonteiset raha-asiat. Gmailissa näytettävät mainokset ovat Gmailin mainoskäytäntöjen mukaisia.

Voit estää Gmail-mainosten räätälöinnin henkilökohtaisten tietojesi perusteella poistamalla Yksilölliset mainokset käytöstä Mainosasetukset-sivulta. Voit edelleen nähdä Gmail-mainoksia, vaikka poistat yksilölliset mainokset käytöstä. Näytettävät mainokset eivät kuitenkaan perustu henkilökohtaiseen dataan, jonka Google on liittänyt Google-tiliisi.

Saat lisätietoja tutustumalla Googlen tietosuojakäytäntöön ja siihen, miten Google käyttää dataasi.