Sådan fungerer Gmail-annoncer

Når du åbner Gmail, får du vist annoncer, der er udvalgt som de mest nyttige og relevante for dig. Processen med at vælge og vise tilpassede annoncer i Gmail er fuldt automatiseret. De annoncer, du ser, er baseret på din onlineaktivitet, mens du er logget ind på Google. Vi hverken scanner eller læser dine meddelelser i Gmail for at vise dig annoncer.

Privatliv, gennemsigtighed og valg

Google sælger ikke dine personlige oplysninger til nogen, og det samme gælder for dine oplysninger tilknyttet din Gmail- og Google-konto. Vi deler heller ikke dine personlige oplysninger med annoncører, medmindre du har bedt os om det.

Vi er omhyggelige med, hvilken type indhold vi viser annoncer sammen med. Google målretter ikke annoncer på baggrund af følsomme oplysninger som f.eks. race, religion, seksuel orientering, helbred eller følsomme økonomiske oplysninger. Annoncer, der vises i Gmail, er underlagt Gmails annoncepolitikker.

Du kan fravælge brugen af personlige oplysninger til tilpassede Gmail-annoncer ved at gå til siden Annonceindstillinger og deaktivere Annoncetilpasning. Hvis du fravælger dette, får du muligvis stadig vist Gmail-annoncer, men de vil ikke være baseret på personoplysninger, som Google har knyttet til din Google-konto.

Få flere oplysninger om, hvordan Google behandler dine data, og Googles privatlivspolitik.