Sådan fungerer Gmail-annoncer

Med funktioner som Prioriterede e-mails behandler vi dine meddelelser automatisk for at hjælpe dig med at frasortere de uvæsentlige beskeder, som tager opmærksomheden fra de væsentlige. Vi bruger en lignende metode i forbindelse med annoncer. Hvis du f.eks. for nylig har modtaget en masse meddelelser om fotografering eller kameraer, så kunne tilbud fra lokale fotoforretninger være interessante for dig. Hvis du på den anden side har rapporteret disse meddelelser som spam, har du sandsynligvis ikke noget ønske om at se tilbuddet. Mange e-mailtjenester benytter denne type automatisk behandling for at levere funktioner som spamfiltrering og stavekontrol.

Vi er altid på udkig efter flere måder at vise dig de mest nyttige og relevante annoncer på. Vi kan for eksempel bruge dine søgeforespørgsler og klik i Google Søgning, din Google-profil og andre oplysninger i forbindelse med din Google-konto til at vise dig mere relevante annoncer i Gmail.

Processen med annoncevisning i Gmail er fuldt automatiseret. Ingen læser dine e-mails for at vise dig annoncer.

Privatliv, gennemsigtighed og valg

Google sælger ikke dine personlige oplysninger, og det gælder også dine oplysninger i forbindelse med din Gmail og Google-konto. Vi deler dem ikke med annoncører, medmindre du har bedt os om det.

Vi er omhyggelige med, hvilken type indhold vi viser annoncer sammen med. Google målretter ikke annoncer på baggrund af følsomme oplysninger som f.eks. race, religion, seksuel orientering, helbred eller følsomme økonomiske oplysninger. Annoncer, der vises i Gmail, er underlagt Gmails annoncepolitikker.

Du kan fravælge brugen af din e-mail og andre personlige oplysninger til tilpasning af Gmail-annoncer ved at gå til siden Annonceindstillinger og deaktivere Tilpassede annoncer. Selvom du fravælger denne valgmulighed, kan du stadig få vist annoncer i Gmail, men de vil ikke være baseret på din e-mail eller andre personlige data, som Google har knyttet til din Google-konto. Google vil også fortsætte med at scanne og filtrere dine e-mails med vores automatiserede behandling, selvom du fravælger valgmuligheden. Få flere oplysninger om de måder, Google behandler dine data på.

Du kan få flere oplysninger om administration af dine oplysninger i Googles privatlivspolitik.