Com funcionen els anuncis a Gmail

Quan obriu Gmail, veureu els anuncis que s'han considerat més útils i pertinents en el vostre cas. El procés per seleccionar anuncis personalitzats i mostrar-los a Gmail està totalment automatitzat. Se us mostren aquests anuncis d'acord amb l'activitat en línia que dueu a terme mentre teniu la sessió iniciada a Google. No analitzarem els vostres missatges de Gmail ni els llegirem per mostrar-vos anuncis.

Privadesa, transparència i opcions

A Google no venem la vostra informació personal, que inclou les dades dels vostres comptes de Gmail i de Google. Tret que ens ho hàgiu demanat, tampoc no compartim la vostra informació personal amb els anunciants.

Tenim molta cura dels tipus de contingut que utilitzem en els anuncis que difonem. Per exemple, Google no orientarà anuncis a destinataris basant-se en informació confidencial, com ara qüestions de raça, de religió, d'orientació sexual i de salut, ni en dades financeres confidencials. Els anuncis que es mostren a Gmail estan subjectes a les polítiques de publicitat de Gmail.

Si voleu desactivar l'ús d'informació personal per als anuncis personalitzats a Gmail, aneu a la pàgina Configuració d'anuncis i inhabiliteu la personalització d'anuncis. Encara que ho desactiveu, és possible que continueu veient anuncis a Gmail, però no estaran basats en dades personals que Google tingui associades al vostre Compte de Google.

Obteniu més informació sobre com Google tracta les vostres dades i sobre la política de privadesa de Google.