Funcionament dels anuncis a Gmail

Quan obriu Gmail, se us mostrarà una selecció dels anuncis més útils i rellevants. El procés per seleccionar anuncis personalitzats i mostrar-los a Gmail està totalment automatitzat. Se us mostren aquests anuncis d'acord amb l'activitat en línia que dueu a terme mentre teniu la sessió iniciada a Google. No analitzarem els vostres missatges de Gmail ni els llegirem per mostrar-vos anuncis.

Privadesa, transparència i opcions

Google no ven la vostra informació personal, que inclou les dades dels vostres comptes de Gmail i de Google. Tret que ens ho hàgiu demanat, tampoc no compartim la vostra informació personal amb els anunciants.

Tenim molta cura dels tipus de contingut que utilitzem en els anuncis que mostrem. Per exemple, Google no orientarà anuncis a destinataris basant-se en informació confidencial, com ara qüestions de raça, de religió, d'orientació sexual i de salut, ni en dades financeres confidencials. Els anuncis que es mostren a Gmail compleixen les polítiques de publicitat de Gmail.

Per indicar que es deixi d'utilitzar la informació personal per mostrar anuncis personalitzats a Gmail, aneu a la pàgina Configuració d'anuncis i desactiveu l'opció Personalització d'anuncis. Encara que la desactiveu, és possible que continueu veient anuncis de Gmail, però no estaran basats en dades personals que Google tingui associades al vostre compte de Google.

Obteniu més informació sobre com Google processa les vostres dades i la Política de privadesa de Google.