Tecles de drecera de Gmail

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Utilitzeu tecles de drecera per estalviar temps quan navegueu per Gmail.

Si teniu un teclat connectat a l'iPad, podeu utilitzar les tecles de drecera següents a l'aplicació Gmail.

Nota: en aquests moments, les tecles de drecera no s'admeten a l'aplicació Gmail per a iPhone.

Activar les tecles de drecera

Nota: les tecles de drecera no s'admeten en tots els teclats.

1. Obriu l'aplicació Gmail  a l'iPad.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú  i, a continuació, Configuració .
  3. Toqueu Activa les tecles de drecera.

Dreceres disponibles

Algunes dreceres us poden mostrar una descripció en mantenir premuda la tecla ⌘ al teclat que heu connectat a l'iPad. Per fer servir una drecera, premeu la tecla després d'haver activat les tecles de drecera.

Dreceres (amb descripció disponible)
Acció Drecera
Desfer l'última acció z
Desseleccionar-ho tot u
Marcar un correu com a brossa !
Suprimir el missatge #
Respondre a tots a
Redactar un missatge c
Silenciar una conversa m
Arxivar un missatge e
Reenviar un missatge f
Respondre r
Seleccionar un missatge x
Marcar un missatge com a llegit Maj+i
Marcar el missatge com a no llegit Maj+u
Actualitzar la pantalla ⌘+u

Utilitzeu les dreceres següents quan redacteu un correu electrònic:

Acció Drecera
Suprimir una línia ⌘+delete
Suprimir una paraula Opció+delete
Enviar el missatge  ⌘+Retorn
Tancar el missatge ⌘+w
Dreceres (sense descripció)
Acció Drecera
Tornar Escapada
Obrir un element Retorn
Anar a l'element anterior Fletxa amunt
Anar a l'element següent Fletxa avall
Anar a la conversa següent j
Anar a la conversa anterior k
Anar al missatge següent n
Anar al missatge anterior p