Sök i Gmail

Du kan söka efter meddelanden i Gmail, inklusive meddelanden i Skräppost eller Papperskorgen.

Så här söker du

1. Öppna Gmail.
  2. Skriv det du vill söka efter i sökrutan högt upp på sidan.
  3. Klicka på Sök Sök.

Jag kan inte hitta ett meddelande

Om du inte kan hitta ett specifikt meddelande testar du följande:

• Klicka på nedåtpilen Nedåtpil i sökrutan. Då öppnas en sida där du hittar fler sätt att filtrera sökresultaten.
  • Om du söker på etikettnamn testar du att söka på ämnesrad, avsändare eller ett annat sökord. Det kan vara så att etiketten bara lades till på ett meddelande i konversationen och inte på det meddelande du letar efter.
  • Filtrera sökresultaten med hjälp av sökoperatörer.

Söka i Skräppost och Papperskorgen

Gmail visar inte meddelanden från Skräppost eller Papperskorgen i sökresultaten.

Om du vill visa meddelanden från Skräppost och Papperskorgen när du söker gör du så här:

1. Öppna Gmail.
  2. Klicka på nedåtpilen Nedåtpil i sökrutan högt upp på sidan.
  3. Välj Mail&Skräppost&Papperskorg i rullgardinsmenyn bredvid Sök.
  4. Fyll i informationen du letar efter i rutorna.
  5. Klicka på Sök Sök längst ned.

Förslag visas när jag söker

I Gmail föreslås söktermer när du skriver. Det gör sökningarna snabbare. Dessa söktermer är baserade på information från Gmail-kontot, t.ex. meddelanden, kontakter, etiketter eller tidigare sökningar.

Så här sparas sökningarna

För att förbättra sökförslagen sparas Gmail-sökningar och webbaktiviteter i Google-kontot om du har aktiverat inställningen Webb- och appaktivitet. Om du vill visa och hantera sparade aktiviteter besöker du Min aktivitet.