Zoeken in Gmail

Je kunt zoeken om in Gmail je berichten te vinden, inclusief berichten in Spam of Prullenbak.

Hoe je kunt zoeken

1. Open Gmail.
  2. Typ in het zoekvak boven aan de pagina de termen waarnaar je zoekt.
  3. Klik op Zoeken Zoeken.

Als je de berichten waarnaar je zoekt niet kunt vinden, klik je in het zoekvak op de pijl-omlaag Pijl-omlaag. Hierdoor wordt een pagina geopend met meer manieren om je zoekresultaten te filteren.

Tip: Je kunt ook zoekoperators gebruiken om je zoekresultaten te filteren.

Zoeken in Spam en Prullenbak

Gmail neemt geen berichten uit Spam of Prullenbak op in je resultaten.

Je kunt als volgt zoeken naar berichten in Spam en Prullenbak:

1. Open Gmail.
  2. Klik in het zoekvak boven aan het scherm op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  3. Selecteer Mail & Spam & Prullenbak in het dropdown-menu onder Zoeken.
  4. Vul in de vakken de informatie in waarnaar je zoekt.
  5. Klik onderaan op Zoeken Zoeken.

Ik zie suggesties terwijl ik zoek

Gmail stelt zoektermen voor terwijl je typt zodat je sneller kunt zoeken. Deze zoektermen zijn gebaseerd op informatie uit Gmail, zoals berichten, contacten, labels of zoekopdrachten uit het verleden.

Hoe zoekopdrachten worden opgeslagen

Als de instelling Web- en app-activiteit is ingeschakeld, worden je Gmail-zoekopdrachten en browse-activiteit opgeslagen in je Google-account om je zoeksuggesties te verbeteren. Als je je opgeslagen activiteiten wilt bekijken en beheren, ga je naar Mijn activiteit.

Vivian is Gmail-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef haar feedback over deze Help-pagina.