Zoeken in Gmail

Je kunt in Gmail naar berichten zoeken op basis van e-mailadres, datum, grootte of zoekwoord in je inbox, spammap of prullenbak.

Hoe je kunt zoeken

1. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  2. Tik op 'Berichten doorzoeken' in het zoekvak bovenaan.
  3. Typ de term waarnaar je zoekt.
  4. Tik rechtsboven op Zoeken Search. Je resultaten omvatten alle berichten, behalve die in Spam en Prullenbak.

Tip: Je kunt ook zoekoperators gebruiken om je zoekresultaten te filteren.

Zoekgeschiedenis wissen

1. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik op je account.
  4. Tik op Zoekgeschiedenis wissen en dan Wissen.

Ik zie suggesties terwijl ik zoek

Gmail stelt zoektermen voor terwijl je typt zodat je sneller kunt zoeken. Deze zoektermen zijn gebaseerd op informatie uit Gmail, zoals berichten, contacten, labels of zoekopdrachten uit het verleden.

Hoe zoekopdrachten worden opgeslagen

Als de instelling Web- en app-activiteit is ingeschakeld, worden je Gmail-zoekopdrachten en browseactiviteit opgeslagen in je Google-account om je zoeksuggesties te verbeteren. Als je je opgeslagen activiteiten wilt bekijken en beheren, ga je naar Mijn activiteit.