Zoeken in Gmail

Je kunt in Gmail naar berichten zoeken op basis van e-mailadres, datum, grootte of zoekwoord in je inbox, spammap of prullenbak.

Hoe je kunt zoeken

Opmerking: Als je offline bent, zie je in de zoekresultaten alleen e-mails die zijn gesynchroniseerd met je apparaat. Als je Gmail Go gebruikt, werkt de zoekfunctie helemaal niet wanneer je offline bent.

1. Open de Gmail-app Gmail.
  2. Tik op 'Berichten doorzoeken' in het zoekvak bovenaan de pagina.
  3. Typ de term waarnaar je zoekt.
  4. Tik rechtsboven op Zoeken Search. Je resultaten omvatten alle berichten, behalve die in Spam en Prullenbak.

Tip: Je kunt ook zoekoperators gebruiken om je zoekresultaten te filteren.

Ik zie suggesties terwijl ik zoek

Gmail stelt zoektermen voor terwijl je typt zodat je sneller kunt zoeken. Deze zoektermen zijn gebaseerd op informatie uit Gmail, zoals berichten, contacten, labels of zoekopdrachten uit het verleden.

Hoe zoekopdrachten worden opgeslagen

Als de instelling Web- en app-activiteit is ingeschakeld, worden je Gmail-zoekopdrachten en browseactiviteit opgeslagen in je Google-account om je zoeksuggesties te verbeteren. Als je je opgeslagen activiteiten wilt bekijken en beheren, ga je naar Mijn activiteit.