Pysy ajan tasalla Gmailin uuden käyttöliittymän tärkeistä ominaisuuksista. Lue lisää uudesta asettelusta.

Haku Gmailissa

Voit etsiä viestiä postilaatikostasi hakutermeillä. Gmail ehdottaa hakutermejä niitä kirjoitettaessa, jotta haku toimii nopeammin. Hakutermit perustuvat Gmail-tililtä saatuihin tietoihin, kuten viesteihin, yhteystietoihin, tunnisteisiin tai aiempiin hakuihin.

Haku

Tärkeää: Jos sinulla ei ole verkkoyhteyttä, näet vain laitteelle synkronoidut sähköpostit. Voit käyttää myös perushakuoperaattoreita. Tämä ominaisuus on saatavilla vain joillakin kielillä.

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse yläreunan hakukentästä Hae viestejä.
  3. Kirjoita hakusanat.
  4. Napauta Etsi Haku. Hakutuloksissa näytetään kaikki muut viestit, paitsi Roskaposti‑ ja Roskakori-kansioissa olevat viestit.

Vinkki: Voit suodattaa hakutuloksia myös hakuoperaattoreilla.

Hakujen tallennus

Gmail tallentaa sanat, joilla selaat ja teet hakuja. Tällä tavalla saat parempia hakuehdotuksia.

Hakuhistorian tyhjentäminen

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Napauta tiliä, jonka hakuhistorian haluat tyhjentää.
  4. Napauta näytön alareunasta Tyhjennä hakuhistoria ja sitten Tyhjennä.

Vinkki: Hakuhistoria tyhjennetään vain laitteeltasi. Voit tyhjentää hakuhistoriasi myös Googlen palvelimilta. Lue lisää tapahtumien poistamisesta.