Haku Gmailissa

Voit etsiä viestiä postilaatikostasi hakutermeillä. Gmail ehdottaa hakutermejä niitä kirjoitettaessa, jotta haku toimii nopeammin. Hakutermit perustuvat Gmail-tililtä saatuihin tietoihin, kuten viesteihin, yhteystietoihin, tunnisteisiin tai aiempiin hakuihin.

Haku

Tärkeää: Jos sinulla ei ole verkkoyhteyttä, näet vain laitteelle synkronoidut sähköpostit. Voit käyttää myös perushakuoperaattoreita. Tämä ominaisuus on saatavilla vain joillakin kielillä.

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse yläreunan hakukentästä Hae viestejä.
  3. Kirjoita hakusanat.
  4. Napauta Etsi Haku. Hakutuloksissa näytetään kaikki muut viestit, paitsi Roskaposti‑ ja Roskakori-kansioissa olevat viestit.

Vinkki: Voit suodattaa hakutuloksia myös hakuoperaattoreilla.

Hakujen tallennus

Gmail tallentaa sanat, joilla selaat ja teet hakuja. Tällä tavalla saat parempia hakuehdotuksia.

Tunnisteesta hakeminen

Voit nyt hakea tiettyyn Gmail-tunnisteeseen liittyviä viestejä sovelluksessa, jolloin vain kyseisen tunnisteen hakutulokset näkyvät. Voit myös tehdä tarkempia tunnistehakuja Gmailin hakukentän hakupalojen avulla.

Tunnisteista hakeminen:

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko .
  3. Napauta tunnistetta, josta haluat hakea.
  4. Lisää hakuehdot.
  5. Muokkaa hakusuodattimia hakukentän alla olevalla suodatinrivillä.

Hakukentästä hakeminen:

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta yläreunan hakukentästä Hae viesteistä.
  3. Lisää hakuehdot.
  4. Muokkaa hakusuodattimia hakukentän alla olevalla suodatinrivillä ja valitse tunniste, josta haetaan.

Hakuhistorian tyhjentäminen

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko ja sitten Asetukset .
  3. Valitse Yleiset-kohdasta Tyhjennä hakuhistoria ja sitten Tyhjennä.

Vinkki: Hakuhistoria tyhjennetään vain laitteeltasi. Voit tyhjentää hakuhistoriasi myös Googlen palvelimilta. Lue lisää tapahtumien poistamisesta.