Søg i Gmail

Du kan finde en mail i din indbakke ved hjælp af søgetermer. Gmail foreslår søgetermer, mens du indtaster ord, for at hjælpe dig med at gøre din søgning hurtigere. Disse søgetermer er baseret på oplysninger fra din Gmail-konto, f.eks. meddelelser, kontaktpersoner, etiketter eller tidligere søgninger.

Sådan søger du

Vigtigt! Søgning fungerer ikke i offlinetilstand.

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Skriv, hvad du leder efter, i søgefeltet øverst på siden.
  3. Tryk på Enter. Du får vist en liste med mails.
  4. Hvis du vil justere søgningen yderligere, kan du bruge søgefilterkortene under søgefeltet eller søgeoperatorerne i søgefeltet.

Valgfrit: Klik på et filter for at gøre din søgning mere specifik. Få flere oplysninger om de tilgængelige søgefiltre.

Brug filtre, når du søger

Du kan bruge filtre i begyndelsen af din søgning, eller når du har foretaget din søgning, til at afgrænse dine resultater. Nedenfor kan du se de tilgængelige søgefiltre, og hvad de gør. Du kan kombinere flere filtre for at indsnævre din søgning.

Etiket

• Søg efter alt, der har en bestemt etiket, du har oprettet.

Fra

• Søg efter alt, der er blevet sendt fra en bestemt mailadresse.

Til

• Søg efter alt, du har sendt til en bestemt mailadresse.

Vedhæftet fil

• Søg efter alt, der har vedhæftede filer, eller som har en bestemt type vedhæftede filer, f.eks. Google Docs-filer, Google Sheets-filer eller PDF-filer.

Dato

• Søg efter alt, der er sendt inden for et bestemt datointerval eller på en bestemt dato.

Er ulæst

• Søg efter alt, der i øjeblikket er markeret som "ulæst".

Udelad kalenderopdateringer

• Søg efter alt, som ikke er en opdatering i Google Kalender.

Søg i Spam og Papirkurv

Gmail viser ikke meddelelser fra Spam eller Papirkurv i dine resultater.

Sådan søger du efter meddelelser i Spam og Papirkurv:

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Klik på den nedadvendte pil Menupil i søgefeltet øverst på siden.
  3. Vælg Mail og spam og papirkurv i rullemenuen ud for "Søg".
  4. Angiv dine søgeoplysninger.
  5. Klik på Søg nederst på siden.

Sådan gemmes søgningerne

De ord, du bruger til at søge i og gennemse Gmail, gemmes for dig. Denne funktion forbedrer de forslag, du får, når du søger fremover.

• For at denne funktion skal fungere, skal du have aktiveret indstillingen Web- og appaktivitet
  • Du kan se og administrere din gemte aktivitet under Min aktivitet.
Søgninger, der ikke returnerer noget resultat

De søgninger, du foretager i Gmail, som ikke returnerer nogen resultater, viser relaterede resultater for at forbedre din søgeoplevelse.

Ryd søgehistorik

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Klik på søgefeltet øverst i vinduet. Din seneste søgning kan blive vist.
  3. Gå til søgningen, og klik på Slet .

Du kan også rydde din søgehistorik fra Googles servere. Se, hvordan du sletter din aktivitet.