Fer cerques a Gmail

Els termes de cerca us poden ajudar a cercar un correu electrònic de la safata d'entrada. Per ajudar-vos a fer cerques més ràpides, Gmail us suggereix termes de cerca a mesura que introduïu paraules. Es basen en informació del vostre Compte de Gmail, com ara missatges, contactes, etiquetes o cerques prèvies.

Com es poden fer cerques

Important: la cerca no funcionarà en mode sense connexió.

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Al quadre de cerca de la part superior, introduïu el que vulgueu cercar.
  3. Premeu Retorn i es mostrarà una llista de correus electrònics.
  4. Per definir millor el que voleu trobar, utilitzeu els operadors de cerca del quadre de cerca o les etiquetes de filtre de cerca que hi ha a sota.

Opcional: feu clic en un filtre per fer que la cerca sigui més específica. Obteniu més informació sobre els filtres de cerca disponibles.

Utilitzar filtres a les cerques

Podeu utilitzar filtres al principi de la cerca o després de fer-la per restringir els resultats. Tot seguit us indiquem els filtres de cerca disponibles i el que fan. Podeu combinar-ne diversos per restringir la cerca.

Etiqueta

• Cerqueu qualsevol cosa inclosa dins d'una etiqueta determinada que hàgiu creat.

De

• Cerqueu qualsevol cosa que s'hagi enviat des d'una adreça electrònica concreta.

Per a

• Cerqueu qualsevol cosa que hàgiu enviat a una adreça electrònica concreta.

Fitxer adjunt

• Cerqueu qualsevol cosa que tingui un fitxer adjunt inclòs o que tingui un tipus de fitxer adjunt concret, com ara un PDF o un fitxer de Documents o Fulls de càlcul de Google.

Data

• Cerqueu qualsevol cosa que s'hagi enviat durant un interval de dates o una data concrets.

No llegits

• Cerqueu qualsevol cosa que estigui marcada com a "no llegida".

Exclou les notificacions del calendari

• Cerqueu qualsevol cosa que no sigui una notificació de Google Calendar.

Fer cerques a Correu brossa i Paperera

Gmail no mostra als resultats els missatges que hi ha a les carpetes Correu brossa i Paperera.

Seguiu aquests passos per cercar missatges en aquestes carpetes:

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. Al quadre de cerca que hi ha a la part superior de la pàgina, feu clic a la fletxa avall Fletxa de menú desplegable.
  3. Al menú desplegable que hi ha al costat de "Cerca", seleccioneu, Correu, Correu brossa i Paperera.
  4. Introduïu la informació de cerca.
  5. A la part inferior, feu clic a Cerca.

Com es desen les cerques

Les paraules que utilitzeu per fer cerques a Gmail i navegar-hi es desen. Aquesta funció millora els suggeriments de les cerques futures.

Cerques que no tornen cap resultat

Per millorar la vostra experiència de cerca, les cerques que feu a Gmail i no tornen cap resultat mostren resultats relacionats.

Esborrar l'historial de cerques

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A la part superior, feu clic al quadre de cerca. És possible que es mostri la cerca més recent.
  3. Aneu a la cerca i feu clic a Suprimeix .

També podeu esborrar l'historial de cerques dels servidors de Google. Obteniu informació sobre com podeu suprimir la vostra activitat.