Søk i Gmail

Du kan bruke søketermer til å finne e-poster i innboksen din. For å hjelpe deg med å søke raskere foreslår Gmail søketermer mens du skriver. Disse søketermene baseres på informasjon fra Gmail, som for eksempel e-poster, kontakter, etiketter eller tidligere søk.

Slik søker du

Viktig: Hvis du ikke er koblet til internett, er det bare e-postene som er synkronisert til enheten din som er synlige. Du kan også bruke grunnleggende søkeoperatorer. Denne funksjonen er bare tilgjengelig på enkelte språk.

1. Åpne Gmail-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på «Søk i e-post» i søkefeltet øverst.
  3. Skriv inn det du leter etter.
  4. Trykk på Søk Søk. Resultatet omfatter alle e-poster, unntatt dem i «Søppelpost» og «Papirkurv».

Tips: Du kan også bruke søkeoperatorer til å filtrere søkeresultatene.

Slik blir søkene lagret

Ordene du bruker for å søke og bla i Gmail, lagres for deg. Denne funksjonen forbedrer forslagene når du søker i fremtiden.

• For at denne funksjonen skal fungere, må Nett- og appaktivitet-innstillingen være slått på.
  • Gå til Min aktivitet å se og kontrollere den lagrede aktiviteten din.

Søk i etiketter

Nå kan du søke etter e-poster under bestemte Gmail-etiketter i appen for å kun returnere resultater med den etiketten. Du kan finstemme etikettsøk ved å bruke søkebrikker i søkefeltet i Gmail.

Slik søker du fra listen over etiketter:

1. Åpne Gmail-appen  på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på menyen  øverst til venstre.
  3. Trykk på etiketten du vil søke i.
  4. Angi søkekriteriene.
  5. Juster søkefiltrene i filterraden under søkefeltet.

Slik søker du fra søkefeltet:

1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på Søk i e-post øverst i søkefeltet.
  3. Angi søkekriteriene.
  4. I filterraden under søkefeltet justerer du søkefiltrene og velger etiketten du vil søke i.

Tøm søkeloggen

1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger .
  3. Under «Generelt» trykker du på Tøm søkeloggen og så Tøm.

Tips: Søkeloggen slettes bare fra enheten din. Du kan også tømme søkeloggen din fra Google-tjenerne. Finn ut hvordan du sletter aktiviteten din.