Søg i Gmail

Du kan finde en mail i din indbakke ved hjælp af søgetermer. Gmail foreslår søgetermer, mens du indtaster ord, for at hjælpe dig med at gøre din søgning hurtigere. Disse søgetermer er baseret på oplysninger fra din Gmail-konto, f.eks. meddelelser, kontaktpersoner, etiketter eller tidligere søgninger.

Sådan søger du

Vigtigt! Hvis du er offline, er det kun de mails, der er synkroniseret med din enhed, som er synlige. Du kan også bruge grundlæggende søgeoperatorer. Denne funktion er kun tilgængelig på nogle sprog.

1. Åbn Gmail-appen  på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på "Søg i mails" i søgefeltet øverst på siden.
  3. Skriv, hvad du leder efter.
  4. Tryk på Søg Søg. Dine resultater omfatter alle meddelelser med undtagelse af dem, der ligger i spammappen og papirkurven.

Tip! Du kan også bruge søgeoperatorer til at filtrere dine søgeresultater.

Sådan gemmes søgningerne

De ord, du bruger til at søge i og gennemse Gmail, gemmes for dig. Denne funktion forbedrer de forslag, du får, når du søger fremover.

• For at denne funktion skal fungere, skal du have aktiveret indstillingen Web- og appaktivitet
  • Du kan se og administrere din gemte aktivitet under Min aktivitet.

Søg i en etiket

Nu kan du søge efter meddelelser under en bestemt Gmail-etiket i appen og kun få resultater inden for den pågældende etiket. Du kan også bruge søgechips i Gmail-søgefeltet for at justere søgninger efter etiketter.

Sådan søger du via din liste over etiketter:

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på menuen øverst til venstre.
  3. Tryk på den samtale, du vil søge i.
  4. Angiv dine søgekriterier.
  5. Juster dine søgefiltre i filterrækken under søgefeltet.

Sådan søger du via søgefeltet:

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Søg i mails i søgefeltet øverst på siden.
  3. Angiv dine søgekriterier.
  4. I søgefeltet skal du i filterrækken justere dine søgefiltre og vælge den etiket, du vil søge i.

Ryd søgehistorik

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Under "Generelt" skal du trykke på Ryd søgehistorik og derefter Ryd.

Tip! Din søgehistorik ryddes kun fra din enhed. Du kan også rydde din søgehistorik fra Googles servere. Se, hvordan du sletter din aktivitet.