Fer cerques a Gmail

Els termes de cerca us poden ajudar a cercar un correu electrònic de la safata d'entrada. Per ajudar-vos a fer cerques més ràpides, Gmail us suggereix termes de cerca a mesura que introduïu paraules. Es basen en informació del vostre Compte de Gmail, com ara missatges, contactes, etiquetes o cerques prèvies.

Com es poden fer cerques

Important: si no teniu connexió, només podreu veure els correus electrònics sincronitzats al vostre dispositiu. Si feu servir Gmail Go, la cerca no funcionarà mentre no tingueu connexió.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior, al quadre de cerca, toqueu Cerca al correu.
  1. Introduïu els criteris de cerca.
  2. Toqueu Cerca Cerca.
  • Els resultats inclouran tots els missatges, tret dels que siguin al correu brossa o la paperera.
  • Quan cerqueu l'adreça electrònica d'una persona, els resultats també inclouran els correus electrònics que continguin el seu àlies. Per limitar la cerca a només l'adreça electrònica original, la consulta s'ha de tancar entre cometes dobles. Per exemple, "from:jordi.grau@gmail.com".
  • Quan cerqueu "from:adreçaelectrònica", els resultats també tornaran els fitxers de Drive que aquesta adreça electrònica hagi compartit.

Utilitzar filtres a les cerques

Podeu utilitzar filtres al principi de la cerca o després de fer-la per restringir els resultats. Tot seguit us indiquem els filtres de cerca disponibles i el que fan. Podeu combinar-ne diversos per restringir la cerca.

De

• Cerqueu qualsevol cosa que s'hagi enviat des d'una adreça electrònica concreta.

Per a

• Cerqueu qualsevol cosa que hàgiu enviat a una adreça electrònica concreta.

Fitxer adjunt

• Cerqueu qualsevol cosa que tingui un fitxer adjunt inclòs o que tingui un tipus de fitxer adjunt concret, com ara un PDF o un fitxer de Documents o Fulls de càlcul de Google.

Data

• Cerqueu qualsevol cosa que s'hagi enviat durant un interval de dates o una data concrets.

No llegit

• Cerqueu qualsevol cosa que estigui marcada com a "no llegida".

Exclou les notificacions del calendari

• Cerqueu qualsevol cosa que no sigui una notificació de Google Calendar.

Consell: també podeu utilitzar operadors de cerca per filtrar-ne els resultats.

Com es desen les cerques

Les paraules que utilitzeu per fer cerques a Gmail i navegar-hi es desen. Aquesta funció millora els suggeriments de les cerques futures.

Fer cerques en una etiqueta

A l'aplicació, ara podeu cercar missatges dins d'una etiqueta específica de Gmail perquè només es tornin resultats d'aquesta etiqueta. També podeu utilitzar etiquetes de cerca al quadre de cerca de Gmail per definir millor les cerques en etiquetes.

Per fer una cerca des de la llista d'etiquetes:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú .
  3. Toqueu l'etiqueta en què vulgueu fer la cerca.
  4. Introduïu els criteris de cerca.
  5. A sota del quadre de cerca, a la fila de filtre, ajusteu els filtres de cerca.

Per fer una cerca des del quadre de cerca:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior, al quadre de cerca, toqueu Cerca al correu.
  3. Introduïu els criteris de cerca.
  4. A sota del quadre de cerca, a la fila de filtre, ajusteu els filtres de cerca i trieu l'etiqueta en què vulgueu fer la cerca.

Esborrar l'historial de cerques

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú .
  3. Toqueu Configuració  i, a continuació, Configuració general.
  4. A la part superior dreta, toqueu Més .
  5. Toqueu Esborra l'historial de cerques i, a continuació, Esborra.
Consell: l'historial de cerques només s'esborrarà del dispositiu. També podeu esborrar l'historial de cerques dels servidors de Google. Obteniu informació sobre com podeu suprimir la vostra activitat.