Berichten doorsturen

Met Doorsturen kun je makkelijk een bericht naar andere mensen doorsturen, of dit nu een speciaal recept van je moeder is of een belangrijke e-mail van je werk. Je kunt een afzonderlijk bericht of een hele conversatie doorsturen.

Een afzonderlijk bericht doorsturen

1. Open het bericht dat je wilt doorsturen.
  2. Klik op de link Doorsturen in het veld onder het bericht.
    • Als je de link Doorsturen niet ziet, klik je op de pijl naar beneden naast Beantwoorden, rechts bovenin het bericht, en selecteer je Doorsturen.
      Reply drop-down arrow
  3. Voeg de nieuwe ontvanger(s) en eventuele aanvullende tekst toe aan je bericht.
    • Als het bericht bijlagen heeft, kun je ervoor kiezen deze niet door te sturen door naar de onderkant van het bericht te scrollen en te klikken op x bij de naam van de bijlage.
    • Oudere berichten in de conversatie kunnen ook in de door te sturen tekst staan. Je kunt deze tekst eenvoudig verwijderen als je deze niet wilt doorsturen.
  4. Klik op Verzenden.

Een hele conversatie doorsturen

1. Open de conversatie.
  2. Klik op de knop Meer in de werkbalk boven je berichten en selecteer Alles doorsturen.

Als je een hele conversatie doorstuurt, worden alle berichten van de conversatie in één bericht gezet. Elk bericht staat duidelijk aangegeven en de berichten staan op chronologische volgorde, van de oudste naar de nieuwste, zodat de conversatie makkelijk te lezen is.

Deze functie verschilt van automatisch doorsturen, waarbij mail van een account ook automatisch wordt doorgestuurd naar een ander account. Meer informatie