Viestien lähettäminen edelleen

Edelleenlähetyksen avulla voit lähettää viestin helposti edelleen muille siitä riippumatta, onko viesti äitisi salainen resepti tai tärkeä työsähköposti. Voit lähettää edelleen yksittäisen viestin tai koko keskustelun.

Yksittäisen viestin lähettäminen edelleen

1. Avaa viesti, jonka haluat lähettää edelleen.
  2. Klikkaa Lähetä edelleen -linkkiä viestin alapuolella olevassa laatikossa.
    • Jos Lähetä edelleen -linkkiä ei näy, klikkaa viestin oikeassa yläkulmassa olevaa alanuolta Vastaa-kohdan vieressä ja valitse Lähetä edelleen.
      Reply drop-down arrow
  3. Lisää uudet vastaanottajat ja mahdollinen teksti viestiin.
    • Jos viestissä on liitetiedostoja, voit jättää ne lähettämättä edelleen. Selaa tällöin viestin tekstin loppuun ja klikkaa x-kuvaketta kohdassa, jossa liitteet luetellaan.
    • Keskustelun vanhemmat viestit saattavat myös sisältyä tekstiin. Voit poistaa tekstin, jos et halua lähettää tekstiä edelleen.
  4. Valitse Lähetä.

Kokonaisen keskustelun lähettäminen edelleen

1. Avaa keskustelu.
  2. Klikkaa Lisää-painiketta viestien yläpuolella olevassa työkalupalkissa ja valitse Edelleenlähetä kaikki.

Kun lähetät edelleen koko keskustelun, kaikki keskustelun viestit laitetaan yhteen viestiin. Jokainen viesti on merkitty selvästi. Viestit luetellaan aikajärjestyksessä vanhimmasta uusimpaan, joten keskustelua on helppo lukea.

Tämä toiminto ei ole sama kuin automaattinen edelleenlähetys, jossa kaikki tilin viestit lähetetään edelleen toiseen sähköpostitiliin. Lisätietoja.