Svar på Gmail-e-poster

Du kan svare bare til avsenderen eller til alle som har mottatt e-posten.

Svar på e-poster

1. Åpne Gmail-appen Gmail på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Åpne e-posten.
  3. Trykk på Svar Svar eller Svar alle Svar alle nederst i e-posten. ​Tips: Det kan hende det vises foreslåtte setninger basert på e-posten du mottok. Du kan starte et svar raskt ved å trykke på en av setningene. Du kan endre svaret før du sender det.
  4. Trykk på Send Send.

Slå av dytting

Noen ganger kan eldre e-poster dukke opp øverst i innboksen din med forslag om å svare på dem eller følge dem opp.

Sånn skjuler du disse forslagene:

1. Åpne Gmail-appen Gmail på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Til venstre trykker du på menyen Meny og så Innstillinger.
  3. Fjern avmerkingen for Foreslå e-poster jeg bør svare på eller Foreslå e-poster jeg bør følge opp under «Dytting».

Slå av smartsvar

1. Åpne Gmail-appen Gmail på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Til venstre trykker du på menyen Meny og så Innstillinger.
  3. Trykk på kontoen din.
  4. Fjern avmerkingen ved «Smartsvar».