Svar på Gmail-e-poster

Du kan svare bare til avsenderen eller til alle som har mottatt e-posten.

Svar på e-poster

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Åpne e-posten.
  3. Klikk på Svar eller Svar alle under e-posten.
  4. Klikk på Send. Hvis du klikker på Send og Arkivér, blir tråden også arkivert, eller fjernet fra innboksen din inntil noen andre svarer. Finn ut mer om arkivering.

Svar med smartsvar-forslag

Du kan se smartsvar-forslag basert på e-posten du mottok. Du kan starte et svar raskt ved å klikke på en av setningene. Du kan endre svaret før du sender det.

Slik slår du smartsvar på eller av:

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Velg om du vil slå Smartsvar på eller av ved siden av «Smartsvar».

Slå av dytting

Noen ganger kan eldre e-poster dukke opp øverst i innboksen din med forslag om å svare på dem eller følge dem opp.

Sånn skjuler du disse forslagene:

1. Klikk på Innstillinger Innstillinger og så Innstillinger øverst til høyre.
  2. Fjern avmerkingen for Foreslå e-poster jeg bør svare på eller Foreslå e-poster jeg bør følge opp under «Dytting».

Gjør «Svar alle» til standardinnstillingen

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Velg Svar alle i «Standard svarinnstilling»-delen.

Du kan fortsatt velge å svare til bare én person, men «Svar alle» er førstevalget.